Login

Halloween 2016- de bedste udklædninger på de sociale medier

I år besluttede vi at promovere vores farvede linser til halloween, og det var en success. Nu næsten en uge efter, vil vi gerne takke dem der tog selfies og delte dem på de sociale medier, og vi vil gerne delebedste udklædning med alle vores Lentiamo følgere.

Der var rigtig nemt at find billederne, da de alle havde brugt vores hashtag # lentiamo #lentiamo, men vi må indrømme, at det ikke har været nemt at vælge de bedste…eller de værste :) Mange tak til jer alle.

Vi præsenterer her vores tre vindere:

Elisabetta fra Italien:

Halloween

1) Først og fremmest vil vi gerne vide om det er første gang du bestiller farvede linser hos Lentiamo, og om du havde dem på hele aftenen. "Ja, det var første gang at jeg bestilte disse linser.(Jeg bruger almindelige kontaktlinser, men de farvede jeg valgte var virkelige behagelige). Jeg havde dem ikke på hele aftenen, men hele dagen. Jeg brugte dem i forbindelse med Lucca Comics festivallen.

2) Var der andre, som bar farvede kontaktlinser? Festivallen jeg var på, var en tegneserie- og spille konvention, så der var mange mennesker der bar farvede kontaktlinser.Men der var ingen der havde nogle kontaktlinser magen til mine.

3) Så hvordan fejrede du halloween? Jeg var hjemme, da Lucca Comics fandt sted dagen forinden, og jeg var derfor for træt til at feste igen. **4) Fortæl os om din maske **
Jeg elsker fantasy genren , så jeg lod mig inspirere af det univers og dets karakterer. Eftersom det var dagen før halloween besluttede jeg for at sminke mig som en karakter der repræsenterer den mørke side i det univers. Det tog ca. 40 minutter at blive klar. Elisabetta bruger „Hvid zombie“: /colourvue-crazy-lens-styrke.html

Juan Antonio fra León, Spanien

Halloween Halloween

1)Hvor fejrede du halloween henne? Jeg bor i Madrid, men jeg er fra León, så jeg fejrer som regel halloween der med min familie og venner. Jeg går i byen flere gange, så det er derfor at jeg har to forskellige masker.

2) Du valgte scleralinser. Var de behagelige?Havde du dem på hele aftenen? Præcis. Jeg havde dem på hele aftenen til begge fester. De var endnu mere behagelige end jeg havde troet. Jeg mærkede næsten ikke, at jeg havde dem på, men jeg må indrømme at det var en smule svært at påføre dem.

3) Hvorfor valgte du denne maske? Hvor lang tid tog det at male den? Gjorde du det selv?
For at være helt ærlig, så var det en beslutning jeg traf i sidste øjeblik. I år besluttede jeg mig for at iklæde mig helt i sort, og jeg ville have at make-upppen og linserne skulle være den fremhævede del af kostumet. Det tog halvanden time at lave masken, og jeg lavede den med vandbaseret make-up så det ville være nemmere at fjerne senere.

4) Var der flere mennesker med kontaktlinser?Spurgte nogen af dem dig om dine?
Faktisk var der ikke nogen med linser, da der ikke er så mange der bruger dem. Scleralinserne var imponerende, og folk havde ikke lyst til at se mig i øjnene. Jeg har nu brugt jeres linser i tre år, og jeg vil blive ved med at bruge dem til hver halloween. Jeg bruger normalt almidelig størrelse,men i år besluttede jeg mig for at bruge de største, og det var en succes. Juan Antono bærer Sclera Full Eye 22mm

Rubén fra Sevilla, Spanien

Halloween

1) Du brugte White Zombie linserne fra ColourVUE. Var de ubehagelige eller havde du dem på hele aftenen? Hvor lang tid tog det at male din maske? Jeg er vant til at gå med linser hver dag, så for mig er det normalt. Jeg bar dem hele aftenen uden problemer. Jeg lavede masken på en time.

2) Hvor fejrede du halloween henne, og med hvem? Vi holdt en fest i den fodbold klub hvor jeg arbejder. Jeg træner børn, og vi holdt en fest med dem og deres familier.Men der kom også andre gæster.

3)Var der nogen der spurgte dig om dine linser? Var der andre der brugte linser? Ja. Folk spurgte, og de de ville endda tage billeder med mig. Der var flere folk med linser, og de bar alle sammen White Zombie linserne som jeg.

4) Hvad syntes du om festen? Vi havde det rigtig sjovt,især i „skrækpassagen“ som vi lavede . Børnene blev rigtig bange :P Rubén bærer „Hvid zombie“: /colourvue-crazy-lens-styrke.html

Hvem synes du var den bedste?Du kan altid se dem på #lentiamo på Instagram.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter