Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Hvide Zombie Kontaktlinser for Halloween - Med Recept

Choosing the right sunglasses lens colour
 

Det er den tid på året, hvor alle zombier, hekse og Frankenstein-fans er på udkig efter det perfekte uhyggelige Halloween-kostume. For at give dit outfit et særligt uhyggeligt look, må du ikke gå glip af Halloween-kontaktlinser.

De mest populære? White Zombie og WhiteOut-linser, fordi de får dine øjne til at se kolde, tomme og døde ud. Men findes zombiekontaktlinser også med styrke?

Ja, også de ægte kontaktlinsebrugere blandt os kan nyde deres Halloween-aften med et klart udsyn. Du kan vælge mellem receptpligtige og ikke-receptpligtige zombie-kontaktlinser. De fås i dioptrier fra 0 til -6,00.

Hvad er forskellen på linserne White Zombie og WhiteOut?

Begge linser er en del af ColourVUE Crazy Lens-serien. De er det perfekte tilbehør til Halloween og et blikfang til enhver Halloween-fest. Zombier, spøgelser, kranier - alle disse kostumer ser endnu bedre ud med hvide linser.

De hvide zombielinser er en ægte halloween-bestseller, men WhiteOuts er også meget populære. Det skyldes, at de er mere diskrete end deres White Zombie-kolleger, da den sorte kant omkring iris mangler. Det gør WhiteOuts til et uhyggeligt smukt alternativ.

Hvor længe kan jeg bruge zombielinser?

På grund af deres unikke teknologi, der garanterer iltens åndbarhed og sikkerhed, da farvestoffet er låst fast i de nederste lag af linsen, kan du bruge Zombies kontaktlinser i lang tid.

Bare sørg for at sætte linserne i inden festen. Så kan du have dem på hele natten uden problemer. Husk at fjerne linserne, inden du går i seng.

 

Note:
  • Sæt altid linserne i, før du lægger makeup, og tag dem ud, før du fjerner din makeup.
  • Fjern straks linserne, hvis dine øjne bliver irriterede, og du føler ubehag eller smerte.
  • Hvis du glemmer at tage dem ud og sover med dine linser i, eller hvis dine øjne bliver irriterede, skal du kontakte en øjenlæge og få dine øjne behandlet så hurtigt som muligt.

Hvordan bruger jeg Zombie-linser?

Hvis du bruger kontaktlinser, ved du allerede, hvordan du sætter dem i. Hvis ikke, er her en kort opsummering til dig:

Følg disse 5 trin:

  1. Vask dine hænder: Det er vigtigt at sikre, at du ikke har forurenende stoffer på dine hænder.
  2. Forveksl ikke den højre linse med den venstre: Skift ikke linser fra det ene øje til det andet. Linseetuiet hjælper dig med at huske, hvilken linse der er den rigtige til hvert øje.
  3. Håndter dine linser forsigtigt: Sæt en linse på din pegefinger, og sørg for, at den vender rigtigt - den skal være bøjet opad som en skål. Når du har renset din linse med en opløsning, er du klar til at sætte den i.
  4. Indsæt forsigtigt dine linser: Hold din linse med den ene hånd, og brug den anden hånd til at holde dit øjenlåg oppe. Placer derefter linsen på overfladen af dit øje. Gentag på den anden side.
  5. Blink - og du er færdig! Blink et par gange for at se, om dine øjne er behagelige. Gør de ikke det? Det er ikke noget problem. Du skal blot fjerne linsen, rengøre den med en universalopløsning og sætte den på igen efter brug af øjendråber.

Påvirker den hvide farve på Zombies kontaktlinser min synsevne?

Mange af vores kunder spekulerer på, om zombielinser har en indvirkning på vores syn. Mange spekulerer endda på, om man ser "hvidere", når man bruger hvide linser.

Svaret er nej. Du ser ikke "hvidt", når du bruger White Zombie- eller WhiteOut-linser. Men skøre linser kan have en vis effekt på vores syn, og derfor anbefaler vi på det kraftigste, at man ikke kører bil, mens man har dem på.

Endelig, hvilke kostumer ser bedst ud med zombie-kontaktlinser?

Det er klart, at alle hvide linser, især White Zombie og WhiteOut-linserne, passer perfekt til ethvert zombiekostume. De mest populære zombier er dem fra den berømte tv-serie The Walking Dead.

 

Walking Dead

Her er, hvad du skal bruge til dit Walking Dead-zombielook:

Tag en flænset skjorte på, og sæt dine zombiekontakter i! Grund din hud med grå farve, dup blodstænk med rød maling på din hud, og læg sort makeup på mund og øjne.

Nu kan det uhyggelige sjov begynde!

Læs mere