Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

9 Bedste Halloween Makeup Inspirationer

banner
 

Halloween er en af de begivenheder, der er værd at planlægge i forvejen. Det er en af de tidspunkter af året, hvor det er særligt cool at lege med din makeup. Flere og flere mennesker fejrer Halloween, ofte fordi det giver dem mulighed for at øve deres makeup-evner.

Vi vil gerne give dig 9 Halloween-makeup-inspirationer til dette år. Naturligvis er farvede kontaktlinser den perfekte ledsager af et Halloween-kostume, så se selv, hvordan kan du bedst kombinere skøre linser med et skræmmende kostume. 

1. CALAVERAS ~ SUGAR SKULLS

Dette look er en blomsterversion af Kranium-makeup, ideel til 31. oktober, baseret på den mexicanske „Day of the Dead“ -dekorationer. 
 

Sugar Skulls

 

 

Hvordan laver du en Sugar Skull-makeup?

Som primer skal dit første lag ligne en kraniet ved at anvende hvid makeup. Derefter kan du lave cirkler rundt om munden, øjnene og næsen med sorte streger – de områder, hvor kraniet normalt er hul. Du kan udfylde cirklerne med en hvilken som helst farve.

Derudover kan du male blomster omkring øjnene og på kinderne. Så hvor en ægte kranium normalt er hul, kan du udvikle din kreativitet ved at male farverige ornamenter. Prøv at forestille dig dette som en kreativ mandala!

2. GANGSTER CLOWN

Denne makeup ser meget professionel ud og er faktisk ret hurtig til at tage på.Fokusere især på øjnene og munden!
 

Gangster clown

 

 

Sådan opretter du en Gangster Clown-makeup:

Male øjnene og halvdelen af ​​ansigtet med lyserødt..Tegn nu en sort buet linje i midten af ansigtet- som en kant for at adskille den lyserøde fra den normale del. som en kant for at adskille den lyserøde fra den normale del.Tegn nu linjer fra dine øjne nedad for et mere dramatisk resultat. Det samme gælder øjenbrynene, som du kan se på billedet.

Sidst men ikke mindst, mørklagt dine læber med sort læbestift og træk en linje fra hjørnet af munden på begge sider. Denne make-up sammen med BlackOut coloured contacts vil helt sikkert glæde alle gæster på Halloween-festen. En rutte skjorte ser cool ud med denne make-up. Du kan også binde et tørklæde rundt om dit hoved for at afslutte Gansger Clown-udseendet.

3. WHITE WALKER

Nu bliver det ekstra skræmmende – med det enkle, men fantastiske White Walker udsenet!
 

WHITE WALKER

 

 

Dette er hvad du har brug for et White Walker-look:

Dæk dit ansigt, nakke, læber og ører med hvid make-up med en svamp, og sørg for at holde dine øjne klare. Tegn en cirkel omkring øjenlåget og fyld området med sort.

Derefter kan du begynde at tilføje tynde linjer ved hjælp af en tynd børste til at tegne rynker med sort makeup.Tilføj linjer, indtil du er tilfreds. Make up skal se ustruktureret og kaotisk ud, så du skal ikke bekymre dig om præcision.

4. PUMPKIN

Vi ved alle, at græskar ikke er virkelig skræmmende … men se på denne makeup! Detaljerne er utrolige – de giver bestemt græskar et andet look.
 

Pumpkin

 

 

Alt hvad du skal bruge er:

Påføre blot øjenskygge og tegne en buet, udtryksfuld linje med eyeliner, der ligner et røget øje. Tegn få flere prikker på øjenlåget, og øjeområdet er klar. Brug orange farve på den nederste halvdel af dit ansigt.

Mal derefter munden med en bred, lang sort form som en halvmåne. Now the lines can be painted in different lengths upwards and downwards. Dette look vil se perfekt ud med crazy Yellow lenses.

5. WEREWOLF

Alle ved, at varulve kommer ud en gang om måneden, når fuldmånen stiger.Lad os se, hvordan vi kan skabe en fantastisk Halloween-varulvs-sminke.
 

Werewolf

 

 

For Werewolf makeup skal du bruge:

Dæk det øverste og nedre øjenlåg med mørkebrun øjenskygge, og line det indre hjørne af hvert øje med sort eyeliner. Så skal du tilføje og lille hvid skygge lige under øjenbrynet og blande. Børst øjenbrynene opad ved hjælp af klar mascara.

Tegn derefter en sort skygge under næsespidsen og langs næseborens nederste kanter, ned til cupids bue. Mal hele læben med bordeauxrød læbestift og tilføj små prikker der for at foregive at du lige har haft et blodig måltid. For at få et ekstra uhyggeligt look-prøv Lentiamo's Twilight linser og bruge werwolf/vampyr tænder.

6. SKULL

Skull-make up kan være kompliceret som den til højre, men vi kan lære dig en måde at holde det enkelt på. Det vil stadig være imponerende, tro os!

Skull

 

 

Sådan opretter du en Skull-makeup:

Tegn en cirkel omkring dine øjne og fyld den med sort creme øjenskygge eller ansigtsmaling. Sørg for, at farven går over dine øjenbryn. Brug den samme sorte farve på næsen.

For resten af dit ansigt bruger du et let pulver for at gøre dit ansigt så hvidt som muligt. Til tænderne anvender du sort læbestift og tegne lodrette linjer over munden. Du kan bruge mørkt pulver på dine kindben, hvis du vil.

Vælg derefter vores ColourVUE Crazy Lens White Zombie!

7. MERMAID

Denne inspiration vil være nyttig for dem, der foretrækker et sødt og romantisk look til dette års Halloween-fest.
 

Mermaid

 

 

Hvad skal du bruge for perfekt Mermaid makeup?

Dit ansigt er først grundet med lys farve. I det næste trin er skalaerne malet, hvilket er det mest karakteristiske træk ved Mermaid-make up. De er meget lette at justere med enkle fiskenet-tights. Træk fiskenet strømpe bukserne over dit hoved, og dyb farvet øjenskygge (f.eks. turkis) med en penselbørste, igen og igen på huden, hvor du gerne vil opnå fiskeskalaeffekten. Påføre den samme øjenskygge på dine øjenlåg.

Komplet øjenmakeup med eyeliner, tag på øjenvipper for at intensivere udseendet og fyld dine øjenbryn med lilla øjenskygge.Du kan også tilføje noget skimmer og glitter til dine bryn. 

8. STAPLED FACE

Den uhyggeligt pressede og hæftede næse er uhyggelig nok til at trylle frem en perfekt Halloween-maske.
 

stapled face

 

 

Her er hvad du skal bruge for stapled face:

Køb modellering af voks og kunstigt blod på forhånd. Opret en pølse-lignende form med voks ved at rulle materialet i dine hænder. Sæt det derefter på din næse..

Blend i kanterne ved hjælp af en spatel, som normalt er inkluderet i voks. Påføre fundamentet på huden og fastgør det med gennemsigtigt, løst pulver.

Brug derefter en tandstikker til at grave en vertikal linje i voksen. Påføre blod på spalten og dyb blå, grøn og mørkerød øjenskygge rundt om næsen og øjnene for at skabe falske blå mærker. Brug til sidst små klemmer og anbring dem meget omhyggeligt efter hinanden på næsen. Her er dit stapled face!

9. DEVIL

Du er måske blevet født med djævelsk godt udseende, men at blive dæmonisk er ikke så let som det ser ud til. Lucky you – vi kan fortælle dig, hvordan du får dette udseende!

Devil

 

 

Hvordan du laver a devil-inspireret makeup?

Det er op til dig, om du vil dække hele dit ansigt med rød makeup eller ej. Det er bedst at bruge en svamp. Du kan starte med at vælge placeringen af dit første djævelhorn, som du derefter anvender med åndegummi eller anden hudvenlig lim.Gentag med det andet horn. Hvis dine horn ser for tørre ud, kan du tilføje falskt blod.

Brug mørkerød læbestift og andvent blodet, som om det dryppede fra munden. A smokey eye the most appropriate style for this mask.

Og til det specielle sidste touch, prøv Devil Red lenses, for that 100 per cent devilish look.

Læs mere

Bliv inspireret med vores Halloween-guide!