Sommer solbriller på udsalg!

Login

GÅ MED MAKE-UP OG KONTAKTLINSER? RET NEMT

Nogen gange er det svært at jonglere mellem hvordan du ser, og hvordan andre ser dig. Mange tror, at bare fordi de går med kontaktlinser, så kan de ikke gå med make-up. Det kan man sagtens, især når der er så mange råd fra eksperter om hvordan man skal gå med make-up, når man har kontaktlinser, og stadig have glade øjne. Bare tag vores råd, for eksempel…

1. Anvendelse: Linserne først, derefter make-up

At lægge make-up kan være en besværlig omgang, så det giver mening at putte kontaktlinserne i først, så du bedre kan se hvad du laver. Dette mindsker også risikoen for at påføre linsen oveni noget maskara eller pudder, som kan have kontamineret dit øje.

2. Fjern det igen: Linserne først, derefter make-up

Samme rkækkefølge, anden begrundelse. Det er en god idé at tage dine kontaktlinser ud, før du begynder at fjerne din make-up. Det er ikke et detaljeret stykke arbejde, så du behøver ikke at se så godt efter. På denne måde undgår du også at kontaminere dine linser med make-up fjerne, som i øvrigt burde være allergivenlig.

3. Kvalitetskontrol

At gå med kontaktlinser gør øjnene mere følsomme overfor betændelse og infektioner, så du skal kun købe gode kvalitetsprodukter, hvor der er mindre sandsynlighed for, at de forårsager irritation. Du burde, ideelt set, kun bruge dem der er testet af øjenlæger, og alle dine produkter skal udskiftes regelmæssigt, så deres kvalitet ikke falder.

4. Falsk alarm?

Det er ikke en god idé at gå med falske øjenvipper, hvis du går med kontaktlinser. Kombinationen af lim, linser og øjne er lidt alarmerende. Men hvis du bare ikke kan holde dig fra de falske øjenvipper, så er det bedst at putte dem på, efter at limen er tørret.

5. Typer af make-up og linser

Typen af make-up som du bruger kan gøre en stor forskel på, om det fungere sammen med kontaktlinser eller ej. Det hele handler om, at du skal undgå at få kontamineringer og forurenende stoffer i øjet. Undgå pudret øjenskygger – gå efter de cremet øjenskygger – og prøv at hold dig væk fra olie baseret foundation som anvendes i nærheden af øjnene. Brug aldrig eyeliner på vandlinien, og hvis du kan, brug endags linser.

6. Vær god ved dine øjne

Hvis dine øjne klør, er irriteret eller røde, skal du undgå at gå med make-up. Hvis problemet ikke forsvinder, besøg da din optikker eller øjenlæge. Husk: Du kan ikke se godt ud, uden at se godt.

Har du nogle tips til at gå med make-up og linser? Eller måske har du nogle historier om hvad man IKKE skal gøre? Del dem med os!

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter