Login

De ti bedste halloween make-up looks for 2018

Halloween er en af de begivenheder, hvor det kan betale sig at planlægge den på forhånd. Det er en af de tidspunkter på året hvor det er sejt at lege og eksperimentere med sin make-up. Flere og flere fejrer halloween, da det ofte giver dem mulighed for at træne deres make-up færdigheder, og samtidig se fantastisk ud. Vi vil derfor gerne give dig ti halloween make-up looks til dette år. Farvede kontaktlinser er selvfølgelig det perfekte tilbehør til et halloween kostume, så se selv hvordan du kan blive inspireret. 

1. CALAVERAS ~ SUGAR SKULLS

Sugar Skulls Dette er en blomsterversion af skull make-uppen, som er ideel til d. 31 october, baseret på dekorationerne i forbindelse med den mexicanske „Dag for de døde ". Sådan laver du selv en sugar skull make-up: Som primer skal dit første lag ligne et "normalt“ dødningehoved. Dette gøres ved at påføre hvid make-up. Du kan derfte tegne en cirkel med sorte linjer rundt om munden, øjnene og næsen. Ved disse områder er dødningehovedet normalt hult. Du kan udfylde cirklerne med en hvilken som helst farve som du vil. Derudover kan du også dekorere med blomster rundt om øjnene og på kinderne. Så der hvor et rigtigt dødningehoved ville være hult kan du udfolde din kreativitet ved at male farverige ornamenter. Vi anbefaler Red Nights skøre linser, som prikken over i´et.

Inspireret af @_moyindanga

2. GANGSTERKLOWN

Gangster clown Dette ser godt og skræmmende ud, og det er et look som er hurtigt at genskabe. Fokus er hovedsagligt på øjnene og munden. Brug lysepink som primer fra øjenområdet og ca. ned til halvdelen af ansigtet. Tegn nu en sort buet linje i midten af ansigtet som en grænse for at dele de to dele. I dette tilfælde kan øjendelen tegnes som smokey eyes. Du kan også tegne linjer ned fra dine øjne, så du får et mere dramatisk resultat. Du kan gøre det samme med øjenbrynene så linjen peger opad, som på billedet. Sidst men ikke mindst, så gør dine læber mørke med sort læbestift, og tegn en linje ud fra mundvigen på begge sider. Denne make-up vil sammen med BlackOut farvede linser helt sikkert overraske dine venner. En ternet skjorte vil også se sejt ud til denne make-up. Som prikken over i ´et kan du binde et tørklæde på hovedet for at fuldende looket.

Inspireret af @viligancheva

3. WHITE WALKER

White Walker Nu genopstår den gamle White Walker race. Dæk dit ansigt, din hals, dine læber og dine ører med hvid make-up ved at bruge en svamp, og undlad at at komme det på øjnene. Tegn en cirkel rundt om øjenlåget, og udfyld området med sort farve. Du kan nu med en tynd børste begynde at tilføje tynde linjer, tegne skråninger og rynker med sort make-up. Looket har tekstur og er rodet, så du behøver ikke at bekymre dig om at være præcis. Tilføj linjer indtil du er tilfreds med looket. Hvis du stadig ikke er sikker på hvordan det skal gøres, så se denne video , som viser hvordan man får lys ind i mørket. Vores Purple Hibiscus farvede linser passer perfekt til dette look. Og lige et råd mere: Du ved sikkert at du kan få bonuspoint når du bestiller fra Lentiamo, ikke? Så ombyt dem til vores „hvide halloween make-up“/:/hvid-make-up.html.

Mange tak til Peter, vores model og ansatte.

4. GRÆSKAR

Pumpkin Vi ved alle, at græskar ikke er særlig skræmmende, men se lige denne make-up til højre! Detaljerne i denne make-up er fantastisk, og det er helt sikkrt en ny version af græskar-looket. Påfør ganske enkelt øjenskygge, og tegn en kurvet, udtryksfuld linje magen til smokey eyes med eyeliner. Tegn et par få prikker på øjenlåget, og øjenområdet er klar. Brug orange farve til den nederste halvdel af dit ansigt. Mal så munden i en bred, lang sort form som en halvmåne. Nu kan linjerne farves op og ned i forskellige længder. Dette look er perfekt sammen med disse skøre Nemesis eller Gule linser.

Inspireret af @taniavelascomua

5. VAREULF

Werewolf Alle ved, at vareulve kommer frem en gang om måneden når der er fuldmåne. Men lad os se på hvordan man kan skabe en fantastisk halloween make-up. Dæk det øvre og nedre øjnelåg med mørkebrun øjenskygge og tegn en linje på det inderste hjørne af hvert øje med sort eyeliner. Derefter tilføjer du en smule hvid øjenskygge lige under øjenbrynet og blender. Børst dine øjenbryn opad med en klar mascara. Tegn en sort skygge nedenunder næsetippen langs de nedre kanter på næseborene. Mal læberne med en burgundy rød læbestift, og tilføj små prikker, så det ser ud som om at du lige har spist et blodigt måltid. For at gøre looket eksra særligt, så brug Lentiamos Twilight linser sammen med" vareulve -eller vampyrtænder":/vampyre-taender.html.

Inspireret af @vannmakeup_

6. DØDNINGEHOVED

Skull Dødningehoved make-uppen kan være svær at genskabe som den til højre, men vi kan lære dig at gøre det enkelt . Den vil stadig imponere. Tro os! Kom sort cremeøjenskygge eller ansigtsmaling rundt om øjnene i en cirkel. Sørg for, at det også dækker dine øjenbryn. Brug den samme sorte farve på din næse. Til resten af ansigtet anvendes lyst pudder for at gøre dit ansigt så hvidt som muligt. Til tænderne skal du bruge en sort læbestift til at tegne linjer gennem din mund. Du kan bruge mørkt pudder på dine kindben hvis du vil. Suppler med voresColourVUE Crazy Lens White Zombie. God fornøjelse.

Inspireret af @selenebagnato

7. HAVFRUE

Mermaid Denne inspiration er til dem, som foretrækker et sødt og romantisk look til halloween. Der anvendes igen en primer til ansigtet i en lys farve. I næste trin males vægtene, som er det mest karakteristiske ved havfrue make-uppen. De er meget nemme at rejustere enkelt med netstrømper. Træk netstrømperne over dit hoved, og dub øjenskygge (e.g. turkis) på med en pudderbørste i flere lag på huden, der hvor du gerne vil opnå fiskevægte effekten. Påfør den samme øjenskygge på dine øjenlåg. Afslut øjenmake-uppen med eyeliner og tilføj også øjenvipper for at gøre looket mere intenst. Farv dernæst dine øjenbryn med lilla øjenskygge. Du kan også tilføje glimmer og glitter.Find til slut en matchende læbestift, en passende paryk, og brug farvede linser, såsom Uv Raiden Pink eller Colossus. Du kan også bruge en make- up fikseringsspray så vægtene forbliver rene og skarpe.

Inspireret af @crona_keaton

8. HÆFTET ANSIGT

Stapled face Den skræmmende næse med mærker og vedhæftninger er nok til at den er værd som halloweenmaske. Duskal bruge modelervoks og kunstigt blod. Lav en lang pølse med voksen, ved at rulle materialet i dine hænder. Placér det på din næse. Blend kanterne ind ved hjælp at en spatel, der som regel medfølger med modelervoksen. Påfør foundation på området, og afslut med transparent, løst pudder. Brug en tandstik til at grave en vertikal linje ind i voksen. Påfør blodgel i revnen for at skabe dybde, og dub mørkeblå, grøn og mørkerød øjenskygge rundt om næsen og poserne under øjnene for at lave det, der ligner blå mærker. Brug små hæfteclips, og sæt dem forsigt på din næse en for en. Dit hæftede ansigt er færdigt! For at fuldende make-uppen, så brug skøre linser, som f.eks. Athena Blue.

Inspireret af @viktoriaharingova

9. DJÆVEL

Devil Dette look er ikke så nemt at genskabe som det ser ud. Vi kan heldigvis fortælle dig hvordan du genskaber dette look. Det er op til dig om du vil dække hele ansigtet med rød make-up eller ej. Det er bedst at bruge en svamp til dette. Du kan begynde med at vælge hvor dit første djævlehorn skal sidde, og så fastgøre det med særlig lim til ansigtet. Gentag med det andet horn. Når de er tørre kan du komme kunstigt blod på dine horn. Brug mørkerød læbestift, og påfør blodet som om det drypper fra munden. Smokey eyes er sikkert mere passende til dette look. Og for et særligt finish, så brug vores Devil Red linser, så du får lige præcis det djævelske look.

Inspireret af @kattrinkak

10.ØGLE

Lizard Og vores sidste look er en øglemake-up. Først skal du have et stykke pap- eller plastark klar.Tag et plast-eller papark fra bagsiden af en notesblok, og skær små huller på 3–10 mm, som ikke er ens. Dæk nu hele dit ansigt med sort farve, men pas på øjnene og ørene. Brug kun egnet make-up. Når farven har tørret kommes arket nu på siden af ansigtet, og der dubbes let med en svamp med grøn og rød farve. Hvis du vil kan du også farve din tunge grøn med madfarve. Som afslutning på looket kan du passende bruge Reptilla crazy linserne. Du kan se denne video om gør-det-selv make-up her for you!

Make-up model: Odei, vores IT-medarbejder


Hvilken en af disse halloween make-upper synes du er mest inspirerende? Giv din mening til kende i kommentarene, eller vis os din kreation. Bare upload et billed på Facebook, Instagram og andre sociale netværk med hashtagget #lentiamo. Vi ser frem til at se et rigtigt horror show.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter