Du kan bestille via telefon: 80705858

Stor weekend rabat - spar op til 25% på udvalgte varer

Login

Tre måder hvorpå du kan se om dine mærkesolbriller er falske (guide med billeder)

Originale eller falske? Det er spørgsmålet når det handler om at købe solbriller. At betale hundredevis af kroner for falske solbriller er at smide penge ud af vinduet. Der findes kopibriller fra alle de kendte mærker, men de mest almindelige kopibriller er Ray-Ban, som vi allerede har skrevet om her:article.

*Lad os se nærmere på hvordan man genkender falske solbriller fra andre mærker.**

Oakley

“Alt i verden kan og vil altid blive lavet bedre.” Oakley følger dette motto på alle punkter, og solbriller er ingen undtagelse. Oakley laver ikke almindelige solbriller. Hver nye model er en forbedring fra den tidligere når det gælder teknologi og materiale.

To tips til at genkende falske Oakley solbriller

 • Tjek stellet. Originale solbriller har et Oakley logo på, og en identifikations SKU- kode på brillestangen. Koden på ældre modeller begynder med nul, og nyere med bogstavet O.
Oakley Oakley
 • Glem ikke at tjekke næsepuderne. Puderne på ægte Oakley solbriller er lavet af gummi, som har en svampelignende overflade. Dem på de falske er hård og glat.

Carrera

Dette italienske mærke har været på markedet siden 1956, og er et af de bedste blandt sportssolbriller. Solbrillerne fra Carrera er ekspetionelle lette og modstandsdygtige, har god pasform, og er behagelige at have på.

To tips til hvordan du genkender falske Carrera solbriller

 • Tjek etuiet og brillestængerne Tjek om de har det samme oprindelsesland på æsken og på brillestængerne. Carrera solbriller er fremstillet i Italien, Slovenien og Kina.
Carrera
 • Tjek logoet Originale solbriller fra Carrera har et logo på glassene, og ofte også en UV-beskyttlesesmærkat. Begge dele er ofte ætset direkte ind i glasset.
Carrera

Prada

Et verdenskendt, italiensk modemærke som begyndte deres luksuriøse rejse i 1913. I begyn­delsen solgte de mest lædervarer og tilbehør. De opnåede popularitet i hele verden i 1978 da Miuccia Prada arvede mærket. De begyndte også at producere solbriller på det tidspunkt.

To tips til hvordan du genkender falske Prada solbriller

 • tTjek logoet. Fokuser på logoet; især på bogstavet R. På originale solbriller har det en unik facon. (Der er skåret en halvmåne under løkken på r´et).
Prada
 • Tjek glasset. Nyere Prada solbrillemodeller har et serienummer ætset direkte på det højre glas. Prada logoet er på det venstre glas.
Prada Prada

Chanel

Den lille sorte og Chanel No. 5. Alle kender disse to berømte genstande fra dette ikon i modeindustrien. Men det legendariske mærke har også andre produkter i dets portofølje, inklusive en solbrillekollek­tion. Stilfuld, elegant og ekstremt godt lavede.

To tips til at genkende falske Chanel solbriller

 • Tjek brillestangen. Solbriller fra Chanel er fremstillet i Italien. Originale solbriller har dette, “Made in Italy” skrevet på brillestangen sammen med bogstaverne CE. På den vestre stang er der en identifikation­skode, og den anden del af tegnene bør starte med bogstavet C.
Prada
 • Tjek glasset. Nye modeller har et lille Chanel logo ætset på glasset, og en identifikationskode ætset vertikalt på det højre glas.
Prada

Persol

Per sol – til solen. Navnet på en af de mest legendariske mærker med italiensk design siger allerede hvad det fokuserer på. De har specialiseret sig i solbriller i over hundrede år, og bæres af kendte såsom Jack Nicholson, George Clooney og Julia Roberts.

To tipstil at genkende falske Persol solbriller

 • Tjek metalpilen. Det mest genkendelige kendetegn, der viser ægtheden er metalpilen, som forbinder glassenes stel med brillestængerne. Det bør være i en lige, ren linje uden mellemrum.
Persol
 • Tjek brillestangen. Et andet betydeligt kendetegn er to metalstrimler fra Meflecto- systemet på hver stang. Hvis de ligner, at de er blevet limet på, så er det helt sikkrt falske solbriller.
Persol

Dolce & Gabbana

Uafhængighed, og ikke at bukke under for modetrends, samt elegance. Det er værdier som gør Dolce & Gabbana til et af de mest respekterede mærker af modedesign i de seneste år. Men også et af de hyppigst kopierede. Det gælder også solbriller.

Tre tips til at genkende falske Dolce & Gabbana solbriller

 • Tjek æsken og etuiet. Først om fremmest: Tjek æsken og etuiet. Æsken skal være lavet af kvalitetspapir, samt have Dolce & Gabbana logoet på forsiden. Etuiet er robust og overtrukket med læder.
Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana
 • Tjek informationsbrochu­ren og certifikatet. En informationsbrochu­re og et ægthedscertifikat er trykt på glitrende papir af den højeste kvalitet.
Dolce & Gabbana
 • Tjek identifikation­snummeret. Det findes på brillestangen på ældre modeller, og ætset på det højre glas på nyere.
Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana

Kan du lide denne artikel? Del den med dine venner.

Kommentarer

  Ingen spørgsmål

  * Skal udfyldes

  Bedst sælgende produkter