Login

Sådan finder du falske solbriller - VOL. 2 Carrera

Jakub Odcházel

Medicinsk revideret af Jakub Odcházel, Leder for optikere, on 25-6-2019. Skrevet afLentiamo

Falske solbriller findes overalt – på stranden, i turistforretninger og måske endda i vores tilbehørskuffe. De sælges til en lavere pris end originale designer solbriller og nyder derfor stor popularitet.

Er falske solbriller skadelige for mine øjne?

Spørgsmålet er: Kan du købe falske solbriller som sådan uden at sætte øjnene i øget risiko? Svaret på dette spørgsmål er helt klart negativ. Da falske linser ikke testes for UV-transmission eller holdbarhed, ved ikke købere, hvilken kvalitet deres nye solbriller er. De har sandsynligvis ikke et tilstrækkeligt UV-filter, og de billige materialer brydes let og knuses.

Derfor beder vi dig om at tænke på dit eget helbred og holde dig væk fra falske solbriller. Vi viser dig, hvordan du gør dette i vores serie „Sådan finder du falske solbriller“. I seks artikler lærer du, hvordan du skelner Oakley, Prada, Chanel, Persol or Dolce & Gabbana fakes fra det originale solbriller.

Unik Carrera solbriller

Brillerne til det ikoniske italienske mærke, der har været på briller marked siden 1956, er en af de bedste blandt sports solbriller.Carrera sunglasses er usædvanligt lette og holdbare, de passer godt og er meget behagelige at have på. På grund af deres popularitet er der desværre mange falske Carrera-solbriller derude. Så du ikke bliver offer for et falskt par, har vi sammensat de bedste tip til at se falske Carrera-nuancer.

2 Nemme tip til hvordan man finder falske Carrera solbriller

Spot fake Carrera sunglasses - check the case and arms

1. Check the case and the arms

Kontroller, om dit Carrera solbriller har samme produktions land på emballagen som på et af templerne– originale solbriller er lavet i Italien, Slovenien og Kina.


Spot fake Carrera sunglasses - check the logo

2. Check the logo

Originale Carrera solbriller har et logo på linserne. Også de originale solbriller har ofte en „UV-beskyttelse“ -mærke. Begge findes direkte på linsen.


Med vores enkle, men effektive tip, vil du på kort tid finde ud af, om du køber originale Carrera solbriller i høj kvalitet eller en billig falsk.Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter