Op til 15% rabat på Lenjoy kontaktlinser

+45 78 71 47 82

Bestil også via telefon:
(Man-Fre 8.00-15.30)

Login

Solbriller til løb

Uanset om det regner eller skinner, er solbriller til løb et vigtigt tilbehør, der forbedrer din præstation og beskytter dine øjne, når du er på farten. Uanset om du træner i skarpt sollys, regn eller svagt lys, kan kvalitetsløbsolbriller gøre en væsentlig forskel i din samlede oplevelse.

Nøglefunktioner for de bedste solbriller til løb

Solbriller til løb er lige så vigtige som et par kvalitetsløbesko. De bedste solbriller til løb sikrer klar synlighed og komfort, så du kan holde dig sikker og i bevægelse. Kig efter disse funktioner:

  • Let og behageligt design – Komfort er nøglen, når det gælder løbeudstyr, og solbriller er ingen undtagelse. Vælg et par lette og komfortable briller, så du ikke behøver at bekymre dig om, at de hopper eller glider under løbeturen.
  • Ridsefast og holdbart materiale – Solbriller til løb skal kunne modstå det slid, der følger med en aktiv livsstil. Holdbare og ridsefaste materialer sikrer, at dine solbriller til løb kan klare et lejlighedsvis fald eller stød uden at gå på kompromis med deres ydeevne..
  • UV-beskyttelse – Det er et must at beskytte dine øjne mod de skadelige virkninger af UV-stråler under udendørs aktiviteter som løb. Kig efter solbriller, der giver høj UV-beskyttelse for at beskytte dine øjne under korte eller lange løbeture.
  • Polariserede linser eller linser af høj kvalitet – Uanset om du løber på asfalt eller på stier, er det vigtigt at have et klart syn. Vælg linser, der reducerer blænding og gør det muligt for dig at se alt, hvad du ser foran dig, tydeligt.

Hvorfor skal jeg have solbriller på, når jeg løber?

Solbriller er først og fremmest det perfekte tilbehør, der er nødvendigt for at beskytte dine øjne mod skadelige UV-stråler, når du løber udenfor. Kvalitets solbriller til løb forbedrer også dit syn ved at reducere generende blænding og forbedre kontrasten i forhold til de forhindringer, du måtte støde på. Dette kan især være nyttigt under løbeture tidligt om morgenen eller sent om aftenen, når solen står lavt i horisonten.

Solbrillerne er designet specielt til bevægelse og passer godt til dit ansigt for at yde beskyttelse mod vind, støv og andet snavs. De beskytter dig og dine øjne og gør din løbetur mere behagelig..

Kategori

Mærke

Glas typen

Form på stellet

Pris

Størrelse

Vis flere produkter

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

1 135 402 kontaktlinser på lager

Vi har mere end 1 million par kontaktlinser, som vi kan sende med det samme.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Lave priser

Vi er en af de største sælgere i Europa, derfor har vi muligheden for at ofre interessante priser af produkterne.

 

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

Originale produkter

Vi sælger kun originalprodukter fra producenterne Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb og CooperVision.

 

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot