Flash-udsalg: Sportssolbriller 🔥

+45 78 71 47 82

Bestil også via telefon:
(Man-Fre 8.00-15.30)

Login

Off-road cykling solbriller

Off-road cykelsolbriller, også kendt som mountainbike solbriller (MTB solbriller), er et vigtigt tilbehør, der er specielt designet til sikkerhed og klart udsyn på sporet.

Beskyt dine øjne mod skadelige UV-stråler, støv og snavs, insekter, grene og andet snavs med det rigtige par.

Bedste mountainbike solbriller funktioner

De bedste solbriller til offroad-cykling kan hjælpe dig med at præstere bedre, se bedre og holde dig sikker på stierne. De beskytter dine øjne effektivt mod irriterende vind og regn og holder samtidig insekter og andre genstande ude, som dine hjul kan sparke op..

Når du vælger solbriller til mountainbike- eller trailkørsel, skal du overveje disse vigtige funktioner for at sikre, at du får mest muligt ud af din tur:

  • Wraparound-design – Et omsluttende design giver maksimal dækning og beskyttelse mod elementerne. Dette design hjælper også med at reducere vindmodstanden og forbedrer det perifere syn for at give et bedre udsyn.
  • Stødsikre linser – Det rigtige linsemateriale vil ikke splintre ved stød, hvilket sikrer dine øjne og dit ansigt. Kig efter offroad-solbriller fremstillet af plastik eller polycarbonat af høj kvalitet.
  • Holdbar rammekonstruktion – Off-road-cykling kan være hårdt for udstyret, så vælg et par med lette, holdbare rammer, der kan modstå stød og sidde sikkert på dit ansigt i hårdt terræn.
  • Udluftede linser – Selvom det ikke er afgørende, kan ventilationshuller forhindre, at linserne dugger til på kolde dage eller i perioder med kraftig vejrtrækning.

De rigtige linser reducerer blænding og øger kontrasten, så det er lettere at se stien forude. Husk også at overveje funktioner som f.eks.spejlede linser vs polariserede linser eller fotokromiske cykelbriller.

Hvilken farve linser er gode til off-road-cykling?

Linsernes farver er ikke kun et stilistisk valg, men valget af de rigtige solbrillelinser kan påvirke dit syn. Mountainbike- og off-road-cykling har særlige forhold at kæmpe med, så det er vigtigt at vælge dine linser med omtanke.:

  • Gule linser – Mange cyklister bruger gule briller, fordi de øger kontrasten og forbedrer dybde- og afstandsopfattelsen i dårligt lys. De giver et godt fokus på tågede eller overskyede dage.
  • Brune linser – Brune linser forbedrer kontrasten i skarpt sollys. De er fantastiske til mountainbike-cykling i solrige forhold, så du kan se forhindringer tydeligere.
  • Grønne linser – Grønne linser forbedrer synet både i skygge og solskin. Grønne linser er et godt valg til ridning i skove og steder, hvor træer giver spredt lys og skygger.
  • Rød linser – Røde, rosa eller pink linser giver en fantastisk farvekontrast. De er ideelle til mountainbike-cykling gennem grønne skove.

Kategori

Mærke

Glas typen

Form på stellet

Pris

Størrelse

Vis flere produkter

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

1 135 402 kontaktlinser på lager

Vi har mere end 1 million par kontaktlinser, som vi kan sende med det samme.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Lave priser

Vi er en af de største sælgere i Europa, derfor har vi muligheden for at ofre interessante priser af produkterne.

 

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

Originale produkter

Vi sælger kun originalprodukter fra producenterne Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb og CooperVision.

 

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot