Sommer solbriller på udsalg!

Login

Tidløse Solbrillerformer

Når du først har fundet det bedste par, der supplerer dit ansigt, du vil være sikker på, at du bærer dem, hver gang du har brug for dem. Derfor er vores råd at købe en af ​​de mange klassiske former, der aldrig kommer ud af stil: 
Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 L0205 58

Pilot Solbriller

Aviator solbriller, også kendt som Pilot solbriller blev oprindeligt designet til piloter til at beskytte deres øjne, mens de flyver, og dermed navnet aviator. Idag, pilot solbriller er et tilbehør til hæfteklammer i alle skab. For 2019, tendensen går stadig stærk, både på landingsbanerne og hos fashion-forward detailhandlere.

Tjek disse Pilot solbriller

Ray-Ban Justin RB4165 710/13 55

Wayfarers

Wayfarer solbriller, skabt af Ray-Ban-designer Raymond Stegeman i 1952, har været en af de mest populære solbrilleformer siden. De er blevet båret af alle fra berømte mennesker til politikere. Wayfarers succes kan tilskrives dens design: Dens naturlige øverste bjælke og let buede fælge er både alsidige og let cool.

Browse Wayfarer solbriller

Meller Kubu Tigris Olive

Rundformede solbriller

Deres mest karakteristiske træk er deres cirkellinser og retro metalrammer eller andre farverige materialer. Runde solbriller er lige store og høje, og de blødgør kantede ansigter med perfekt cirkulære former, der formidler et vintage look.

Se på Meller kollektion

Prada Linea Rossa Lifestyle 0PS 01TS 288255 56

Rektangulære solbriller

Rektangulære formede solbriller er brede, rektangulære glas, nogle med kantede hjørner, andre med mere afrundede kanter. Rektangulære solbriller er et fremragende valg til næsten ethvert ansigt, især dem med oval, rund, eller hjerteformede ansigter.Du kan finde disse alsidige rammer i ethvert materiale og farve.

Browse rektangel solbriller

Vogue 0VO 4085S 848/13 50

Teashades

Teashades, også kendt som „John Lennon“ glasses", var en type psykedeliske kunsttråd-solbriller der ofte blev slidt, normalt af rent æstetiske grunde, af medlemmer af 60'erne modkultur. I dag er disse tidløse former et must-have tilbehør til alle, der elsker vintage vibe OG søger efter godt UV beskyttelse.

Bestil dit par af Vogue OVOs


 

Det kan ikke gå galt med at bære en af ​​disse, uanset hvad designere vil komme med til den følgende sæson. Sørg for at vælge dem der matcher din ansigtsform


Læs mere

Stil råd og tip til vælge de rigtige solbriller