Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Alt hvad du har brug for (til Halloween) er Zombie-Kontaktlinser

Valg af den rigtige kontaktlinse farve
 

Det er den tid på året, hvor alle zombier, hekser og Frankenstein-fans er på udkig efter det perfekte uhyggelige Halloween-kostume. For at give dit tøj et særligt uhyggeligt look, bør du ikke gå glip af Kontaktlinser til Halloween.

De mest populære? Hvid Zombie og WhiteOut linserfordi de får dine øjne til at se kold, tom og død ud. Men er zombie kontakter også tilgængelige som recept linser?

Ja, også kontaktlinsebrugere blandede os kan nyde deres Halloween-aften med en klar udsigt. Du kan vælge mellem receptpligtige og ikke-receptpligtige Zombie-kontaktlinser. De fås i styrke fra 0 til –6,00.

 

Hvis du sandsynligvis bærer et sjovt Halloween-kostume i år, er Zombie-kontaktlinser sandsynligvis ikke for dig.


 

Hvad er forskellen mellem linser med Hvid Zombie og WhiteOut?

Begge linser er en del af ColourVUE Crazy Lens-serien. De er perfekte tilbehør til Halloween og et blikfang på enhver Halloween-fest. Zombier, spøgelser, kranier – alle disse kostumer ser endnu bedre ud med hvide linser.

De hvide zombie-linser er en ægte Halloween-bestseller, men WhiteOuts er også meget populære. Dette skyldes, at de er mere diskrete end deres White Zombie-kolleger, da den sorte kant omkring iris mangler. Dette gør WhiteOuts til et uhyggeligt smukt alternativ.
 

Hvor længe kan jeg bruge zombie linser?

 

På grund af deres unikke teknologi, der garanterer åndbarhed med ilt og sikkerhed, da farvestoffet er låst i de nederste lag på linsen, kan du bære Zombie-kontaktlinser i lang tid.

 

Sørg for at indsætte linserne før festen. Så kan du bære dem hele natten uden problemer. Husk at fjerne dine linser, før du går i seng.

Note:
 
  • Læg altid linserne indenanvende enhver makeupog tag dem ud, før du fjerner din makeup.
  • Fjern øjeblikkeligt dine linser, hvis dine øjne bliver irriterede, og du føler ubehag eller smerter.
  • Hvis du glemmer at tage linser ud og sover med dem på, eller hvis dine øjne bliver irriterede, kontakt en øjenlæge og få dine øjne behandlet så hurtigt som muligt.

Hvordan bruger jeg Zombie-kontaktlinser?

 

Hvis du bruger kontaktlinser, ved du allerede, hvordan du indsætter dem. Hvis ikke, her er en kort oversigt til dig: 

 

Følg disse 5 trin:

  1. Vask dine hænder: Det er vigtigt at sikre dig, at du ikke har nogen forurenende stoffer på dine hænder.
  2. Forveksle ikke venstre med højre linse:Linser har en venstre og en højre pasform. Sørg for omhyggeligt at inspicere emballagen og linsevæskerne.
  3. Håndter dine linser omhyggeligt: Sæt en linse på pegefingeren, og sørg for, at det er den rigtige vej rundt – det skal bøjes opad som en skål. Når du har renset dine linser med nogle solution, du er klar til at installere den.
  4. Indsæt forsigtigt dine linser: Hold din linse med den ene hånd, brug den anden hånd til at holde øjenlåget op. Placer derefter objektivet på overfladen af dit øje. Gentag på den anden side.
  5. Blink – og du er færdig! Blink et par gange for at se, om dine øjne er behagelige. Det gør de ikke? Intet problem. Fjern blot linsen, rengøre den med en multifunktionel linsevæske og påføre igen efter brug af øjnedråber.

Nogen spørgsmål? Læs vores grundige begyndervejledning til kontaktlinser her!
 

Påvirker den hvide farve på Zombie-kontaktlinser, mit syn?

Mange af vores kunder spekulerer på om zombie linser har indflydelse på vores vision. Mange spekulerer endda på, om du ser alt ‚hvidt‘, når du bruger hvide linser.

Svaret er nej. Du vil ikke se ‚hvidt‘, når du bruger White Zombie eller White Out-objektiver. Skøre linser kan dog have en vis effekt på vores vision, derfor anbefaler vi kraftigt at ikke køre bil mens du har dem på.
 

Endelig, hvilke kostumer ser bedst ud med Zombie-kontaktlinser?

 

Det er klart, at alle hvide linser, især White Zombie og WhiteOut-linser, passer perfekt til hvert Zombie-kostume. De mest populære zombier er dem fra den berømte tv-serie The Walking Dead.

 

Walking Dead

Her er hvad du skal bruge for Walking Dead Zombie look:

Prime din hud med grå farve, skub blodsprøjt med rød maling på din hud og påfør sort makeup på munden og øjnene.

Sæt derefter en revet skjorte på, og indsæt dine zombie kontakter. Lad nu den uhyggelige sjov begynde!

Læs mere

Bliv inspireret med vores Halloween-guide og deltag i vores Lentiamo Awards 2020!