Login

Instruktionsvideoer: Hvordan påfører og tager man kontaktlinser ud? Det er nemt. Se engang...

Disse instruktionsvideoer hjælper dig med beslutte dig.

Og hvis jeg stadig ikke ved… ikke ved om jeg kan klare det, om jeg kan finde ud af det? Hvis du kæmper med dette spørgsmål i beslutningsprocessen om du skal anskaffe dig kontktlinser eller ej, så læser du den rette artikel. Hvis du længes efter sport eller 3D film eller bare efter en hverdag uden briller , og vil du gerne prøve kontaktlinser, så er disse videoer netop for dig:

Hvordan man påfører kontaktlinser

a Hvordan man tager kontaktlinser ud

I den lette instruktionsvideo finder du en vejledning og en fremgangsmåde til hvordan du korrekt håndterer dem, og du vil opdage, at det virkelig ikke er svært og noget du kan klare. Den giver dig modet. Ikke i morgen. I dag er den rigtige dag, at tage denne beslutning.

Bestil en tid hos din optiker, som tjekker dine øjne og hjælper med at vælge de rette linser. Med hans hjælp og vores videoer vil du snart lære den rette teknik til påføring af linser, og du bliver straks vild med livet med kontaktlinser. Ved at gå med kontaktlinser vil du kun være ked af en ting, og det er at du ikke besluttede dig at gå med dem tidligere ;)

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter