Sommer solbriller på udsalg!

Login

Måned for et sundt syn

Sunde øjne og et sundt syn er afgørende for dit daglige liv. De gør det muligt for dig at interagere med dine omgivelser, de giver dig sikkerhed og hjælper dig med at bevare et skarpt sind. Derfor er god øjenpleje afgørende for dine øjeners sundhed.

Som ekspert for dine øjne vil Lentiamo vise dig, hvor let det er at opbygge en øjenplejerutine, der sætter dine øjeners velvære i første række.

Fejr måneden for et sundt syn hos Lentiamo!

Verdens Synsdag i år den 14. oktober. Vores øjenlæger har taget denne begivenhed som en mulighed for at øge bevidstheden om vigtigheden af et sundt syn i hele oktober måned.

Find ud af sammen med os, hvilke effekter dårligt syn, soleksponering og skærmbelysning kan have på dine øjne. Lær hele udvalget af synshjælpemidler at kende, og få glæde af vores store rabatter på briller, kontaktlinser, blålysbriller og sportsbriller!

Hvad er din øjensituation?

Ubehandlet synsnedsættelse kan forværres med tiden. Det kræver derfor en omfattende synskorrektion.

Hos Lentiamo kan du vælge mellem et bredt udvalg af briller af høj kvalitet fra dit eget hjem. Vores optometrister kan tilpasse enhver model af ethvert mærke med de linser og den belægning, du ønsker.

Find dit yndlingsstel, prøv det online, og få dine tilpassede briller sendt hjem til dig gratis og med 30 dages pengene tilbage garanti.

Vores tilbud fra 5. til 9. oktober: 10% på ALLE briller med koden Glasses4u. Gå ikke glip af det!

Find de rette briller

Skævt syn er udmattende og kan forværres med tiden. For at forhindre, at dit syn svigter, findes der en række forskellige kontaktlinser, der giver dig den synskorrektion, du har brug for, uden at det er synligt.

På Lentiamo kan du vælge mellem et bredt udvalg af kontaktlinser af høj kvalitet fra dit eget hjem. Uanset om du foretrækker kontaktlinser med daglig, månedlig eller længerevarende brug, tilbyder linserne fra det populære mærke Lenjoy dig en effektiv og omkostningseffektiv synskorrektion.

Vælg det materiale, vandindhold og den iltgennemtrængelighed, der passer bedst til dine behov, og modtag dine linser inden for to arbejdsdage.

Vores tilbud fra 11. til 16. oktober: 15% rabat på ALLE kontaktlinser fra Lenjoy med koden Lenses4u. Gå ikke glip af det!

Find de rette kontaktlinser

Øjentræthed, dårlig koncentration og søvnløshed kan alle være relateret til skærmlys fra digitale enheder. Blålysbriller filtrerer noget af det blå lys fra for at hjælpe med at aflaste dine øjne på arbejdet og forbedre din søvn om natten.

På Lentiamo kan du vælge mellem et bredt udvalg af computerbriller fra dit eget hjem. Køb færdige blålysbriller fra Ray-Ban og Meller, eller tilpas et stel fra et hvilket som helst andet mærke med blålyslinser af høj kvalitet fra vores optiske produktion.

Prøv dine favoritter online, og få dem sendt hjem til dig gratis og med 30 dages pengene tilbage garanti.

Vores tilbud fra 18. til 24. oktober: 10% på ALLE computerbriller med koden Blue4u. Gå ikke glip af det!

Find de rigtige briller med blåt lys

Sport i det fri er sjovt, men kan udsætte dine øjne for risiko på grund af UV-stråling, snavs eller vand. Find et par sportssolbriller, der passer til dine eventyr hele året rundt!

På Lentiamo kan du vælge mellem et bredt udvalg af sportsbriller fra dit eget hjem.

Prøv solbriller af høj kvalitet fra Oakley, Adidas, Nike, Smith eller mange andre sportsmærker online og få dem sendt hjem til dig gratis.

Vores tilbud fra 26. til 31. oktober: 10% på ALLE sportssolbriller med koden Shades4u. Gå ikke glip af det!

Find de rigtige sportssolbriller

Hver uge informerer vi dig om et specifikt emne og giver dig mulighed for at købe et visuelt hjælpemiddel til en stor rabat. Hold øje med vores kalender!

Se de aktuelle tilbud. Hvis du ikke vil gå glip af dem, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev
eller følge os på:

 1. 4-9 oktober

  10% af briller

  koden: Glasses4u

  Uge 1

 2. 11-16 oktober

  15% på linser fra Lenjoy

  koden: Lenses4u

  Uge 2

 3. 18-24 oktober

  10% af briller med blåt lys

  koden: Blue4u

  Uge 3

 4. 26-31 oktober

  10% af sports solbriller

  koden: Shades4u

  Uge 4

Oplev Lentiamo

Udsalg kan kun anvendes på varer, der ikke er nedsat i pris.Tilbud kan ikke kombineres. Alle salg er endelige.