Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Vinter uden duggede briller?

Kender du den irreterende fornemelse når man går ind i en bygning med sine briller på, og så kan man ligepludseligt ikke se en dyt? Dit første indtryk af stedet er uskarbt. Derfor tager du hurtigt brillerne af og prøver derefter at pudse dem. Det sker bare igen og igen, hver gang du går udenfor og tibage indenfor. Så er der også chancen for at tabe brillerne, det kan ske på så mange måder og de er rimelig svære at finde Så er der også det problem at mange elsker at stå på ski i ferie tiden, men det er ikke helt behageligt med briller. Lyder det skræmmende? Eller måske lyder det bekendt?

Hvordan kan du nyde din vinter så bedst som muligt? Simpelt.....køb nogle kontaktlinser til dig selv! Du behøver ike undrer dig om linserne vil skabe vanskeligheder, siden vi har alle svarene til det folk frygter mest ved kontaktlinser, du kan læse alt om det her neden under,

1.Frost: Linse brugerer lider af kulde eller varmen. Der er ingen grund til bekymring. Kontaklinserne matcher in kropstemperatur og forblvier konstant imens du tager dem i brug, det er det samme som din øjne gør. Hvis du føler lidt ubehag, så kan du altid bare bruge fugtgivende øjendråber. Det kommer helt an på hvilket season det er, men det er rekommenderet at bruge øjendråber hele året.

2. Øjne med linser fugter og brænder mere end øjne uden Selvfølgelig, hvis du bruger briller så er du vant til at have en skerm, så du mærker ikke vinden på dine øjne på samme måde som du gør når du bruger kontaktlinser. Men hvis du bruger kontaktlinser så vil dine øjne vænde sig til det, og så føles de som dine normale øjne igen. I ekstreme situationer så kan de godt begynde at fugte lidt(dette er den normale reaktion), men hvis du bruger dine øjendråber og bruger dine solbriller når det blæser meget så vil du føle komfort, og det er en komfort man bare ikke kan opnå med briller. Du kan faktisk undgå at bruge øjendråber hvis du virkelig ikke gider dem, så skal man bare bruge øjendråber med gradvis frigivelse af fugtgivende ingredienser.

3. Linsevæske kan ikke blive transporteret og skal beholdes i stuetemperatur Selvom fabrikanten siger at væsken skal opbevares i stuetemperatur, det er ingen problem hvis du skal ud at rejse. Så putter man bare væsken i din håndbaggage, siden man kan ikke lægge den i baggagen siden det ville blive koldt der nogle gange. Så hvis du har dem i håndbaggagen så kan du tage væsken med på bus,bil, tog osv.

Resultatet? Linserne er det perfekte valg her i vinter tiden! Duggede biller, eller ødelagte briller er altid et problem. Det er ikke et problem med kontaktlinser, du kan bruge dem med ski briller og også i mange andre situationer. En af de bedste ting ved kontaktlinser er at de ikke begrænser dit perifere syn som briller gør.

Har du flere spørgsmål? Eller har du måske et argument imod brug af kontaktlinser? Del din tankegang med os og dine venner på facebook eller her neden under i en kommentar! Vi ønsker dig en god og dug fri vinter.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter