Sommer solbriller på udsalg!

Login

Hvordan vælger man den rette opløsning? Fugtgivende eller disinficerende?

Kun dem der bruger endagslinser, som påføres om morgenen og smides ud om aftenen kender ikke så meget til opløsning til pleje af kontaktlinser. Hyppige linsebrugere ved helt sikkert hvad det er, og de har den altid i nærheden. Hvordan vælger man så den rette opløsning?

Første tip: Vær ikke nærig

Udskift aldrig opløsningen med almindelig vand. Linseopløsningen er ikke en måde hvorpå du skal bruge ekstra penge. Det er virkelig vigtigt, at holde linserne fugtede og bekæmpe bakterier og snavs. Hvilke kriterier skal man følge når man skal vælge den rette opløsning? For det første, så skal du vide hvad dine øjne har behov for. Markedet er fuld af alt-i-en opløsninger, som opfylder alles behov, men husk at ikke alle er ens, og hvad der passer til dig, passer muligvis ikke en anden. For at vælge de rette linser er det nødvendigt at vide hvad dine øjne har behov for.

Maksimum fugt

Hvis du har tørre øjne anbefaler vi at man bruger opløsninger med stor fugtgivende effekt. For at undgå ubehagelige virkninger af tørre øjne og muligvis fra linsen kan du vælge Solunate. fra vores online e-shop.

Fremragende disinfektion

I dette tilfælde kan du vælge opløsninger med hydrogen peroxid , som forlænger virkningen af linsen, ødelægger bakterier, og fjerner alle ophobninger. Sørg for at du læser instruktionerne først. En peroxid opløsning som ikke er neutraliseret kan skade dine øjne. Vi har et bredt udvalg af disinficerende opløsninger med hydrogen peroxid. Vi anbefaler at bruge mærket AO Sept.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter