Sommer solbriller på udsalg!

Login

Mød vores programmører: Tomáš, Honza og Marko

Tomáš Horský, Marko Ristič og Jan Hrubeš. Vores tre programmører. De er ansvarlig for at idriftsættelsen af alle de forskellige gadgets på hjemmesiden som gør shopping i vores butik i Tjekkiet of andre europæiske lande – sjovere og nemmere. Og udover deres arbejde så er de ikke altid bemærket, derfor har vi valgt at interviewe dem. Her er deres meninger;

Fem spørgsmål til Tomáš, Honza, og Marko

Hvordan fik du jobbet hos Maternia? Var det et sammentræf eller svarede du på en af vores annoncer?

Tomáš: Jeg hørte om jobbet fra min tidligere kollega, Tomáš Bártek- Jeg var intereseret i jeres annoncer, så jeg tog til job interview og det virkede bare. Honza: Jeg begyndte at arbejde hos Maternia igennem en annonce på internetet. Da jeg kom til job interview så jeg en masse søde og dejlige mennesker, derfor valgte jeg at det her det var noget for mig. Marko: Efter universitet begyndte jeg at lede efter arbejde. Jeg oprettede en konto på en hjemmeside, så kunne jeg finde arbejde som interesseret mig. Og så skete det bedste muligt.

Hvad arbejde du på for Maternia i øjeblikket?

Tomáš: Jeg er leder for vores developere og programmører team. Honza: Hos Maternia arbejder jeg som developere, så primært sp hjælper jeg med at holde systemet kørende. Marko: Jeg arbejder på alt som har med e-shop appen at gøre. For eksempel, jeg arbejder med at integrere det nye regnskabssystem.

Direktøren af Maternia har arbejdet som programmør – er det en fordel for dig? Hvis ja, hvordan?

Tomáš: Det er en stor fordel. Ikke kun fordi det betyder at alle vores spørgsmål er hørt men også fordi de bliver altid svaret uden problem. Honza: Helt klart ja. Der er imelig komplikeret systemer her som holder det hele kørende. George, som har været en del af den her verden kender det og det har hjulpet meget når jeg skulle finde forskellige problemer. Marko: Er det en fordel? Det er det helt klart, det er nemmere at vide lige præcis hvad du skal gøre og hvordan du skal gøre det.

Hvordan slapper du af? Stadig med computeren foran dig eller vil du hellere bruge lidt tid „offline“?

Tomáš: Jeg kan godt lide at være programmør, så jeg bruger meget af min fritid på det. Men hvis jeg skal slappe af så spiller jeg også basketball, løber eller så går jeg en tur. Honza: Desto færre computere jeg ser i min fritid desto bedre. Jeg er afhængig af sport. Jeg kan også godt lide at rejse og lave mad. Marko: Det er cirka 50–50. Halvdelen af tiden bruger jeg på computeren, men jeg gør altid plads til andre aktiviteter. Nogle gange prøver jeg at slå mig løs med et nyt spil, men jeg kan også godt lide at læse en god bog. Så spiller jeg også volleyball og bordtennis sammen med vennerne.

Hvad har du lyst til at sige til vores kunder?

Tomáš: Vi vil gerne have du bruger Lentiamo.dk til at købe ting, og for at gøre det så nemt som muligt. Honza: Stort tak til alle jeres positive og negative kommentarer! Marko: Jeg er meget glad for at du valgte os og jeres tilid.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter