Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Alt hvad du bør vide om at bruge kontaktlinser om vinteren

Vinteren er ovre os, og vejret lader til at blive værre dag for dag på denne årstid. Derfor er det netop nu den perfekte anledning til at tale om hvordan du plejer dine kontaktlinser i vintersæsonen. Da fugtigheden i atmosfæren er lavere i alle vintermånederne, kan du nedenunder finde alle trinene til hvordan du sikkert anvender kontaktlinser i de koldeste dage om året. Her er alt hvad du behøver at vide om dette emne:

1. At skifte kontaktlinser

Glem ikke at skifte kontaktlinser, sådan som din øjenspecialist har rådet dig til. Afhængig af dit behov, så er det nødvendigt at skifte dine kontaktlinser en gang om ugen, en gang hver anden uge eller om måneden. Dette vil give bedre iltning, og reducere irritation som kan give uønsket ubekvemmelighed.

2. Tag en pause frs tid til anden

Så længe at fugtigheden i atmosfæren er lav, så prøv skiftevis at bruge kontaktlinser og briller. Vi anbefaler, at du gør det hver gang du kommer hjem efter en trættende dag på arbejdet. Derhjemme, privat er det også mere afslappende at bruge briller, og tage dem af når du vil. Dette reducerer ubekvemmeligheden, forårsaget af øjenirritation som er resultatet af overdreven brug af linser i kolde vinterdage.

3. Afslapning er afgørende

Husk at søvn er vigtigt, og den hjælper dine øjne med at hvile, og reducerer ubekvemmelighed forårsaget af tørre øjne. Hvis du sover bedre, så vil dine øjne nemmere acceptere kontaktlinserne. Hvis du sørger for at hvile hele kroppen vil du føle dig godt tilpas hele dagen.

4. Tørre øjne, tør hud

Som nævnt i begyndelsen, så bliver øjnene tørre om vinteren. Vejrforhold såsom frost og nedbør forårsager dette. Men det er ikke kun øjnene, som går igennem en transformation om vinteren. Huden er også mere udsat for dehydrering på denne tid af året, så sørg altid for at påføre kontaktlinser før du anvender en fugtgivende cream på dit ansigt.

5. Meget bedre for dine øjne

Du skal huske på at dine øjne er mere følsomme om vinteren. Så hvis du vælger at bruge kontaktlinser, så skal du være mere forsigtig. Hvis der er solskinsdage om vinteren, så brug solbriller med høj beskyttelsemod UV-stråling og vind. Undgå også øjenkontakt med varmekilder såsom pejse eller skorstene. Vi anbefaler i stedet at du har en luftfugter i hjemmet, så dine øjne har den optimale fugtning.

Tøv ikke med at rådføre dig, hvis du har nogen spørgsmål omkring det at bruge kontaktlinser om vinteren. Rådfør dig også med din øjenspecialist om dette emne, og følg hans eller hendes råd og anbefalinger.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter