Sommer solbriller på udsalg!

Login

Dine første farvede linser? Bare rolig!

Overvejer du at bruge farvede kontaktlinser? Perfekt! For at du skal få den bedste oplevelse, vil vi gerne tilbyde nogle forslag og tips om hvad man skal. Alle vil gerne arbejde lidt mindre nogle gange. Så, læs denne artikel,selvom du kun bruger kontaktlinser nogle gange og påmind dig selv hvordan du bedst håndterer dine linser!

Sats på de sikre ting

Lad vær med at vælge hvilket produkt du har brug for selv. Vi har alle ingen tid at spille(Untagen hypokonderne) og ingen har lyst til at tage til lægen. Men, din første konsultation og din kooperation med optikkeren fremadrettet er simpelt hen uundgåelig! Hvad er fordelene? En ekspertvil fortælle dig hvilke type linse materiale passer bedst til dig, de informere dig om hvilke komplicationer du kan få, de forklarer hvordan man håndterer linserne på den korrakte måde og lære dig hvordan man bruger or tager sig af sine linser på den rigtige måde. Og tro mig, ingen YouTube video er god som substitut.

Skab passende forhold

Det er vigtigt at du gør dette fra begyndelsen. Efter som du putter et fremmede objekt ind i dit øje er det nok en god ide. Hvis du gør det på klodset manner vil det tage en del længere tid og du vil opleve en rimelig ubehaglig følelse. Du har brug for et spejl,god lys, rene og tøre hænder, rene øjne(bare vask dem med vand).

Gør det i den rigtige rækkefølge

Selvom farvede kontaktlinser er perfekte på mange måder og vil hjælpe med at perfekte dit look, lad ikke dette være slutningen af din rutine! Linserne kan puttes på selv inden du putter make up på og også inden du putter hudcrem på osv. På den ene hånd vil du have tid forand spejlet så du kan beundrer dine nye farvede kontaktlinser, men du har så også tid til at tjekke om alt er okay og om dine linser trykker eller irreterer dine øjne. Selvfølgelig, i begyndelsen af din rutine, har du de reneste hænder og derfor er risikoen for at bakterier kommer i øjet meget mindre.

Selv hvis vi formoder at, som os at du behandler dine øjne ordentligt, og du først tager til en specialist. Du er jo den der manipulerer dine linser, men vi har her nogle brugbare instruktioner. Vi inviterer dig til at dele dine erfaringer med dine venner på Facebook eller andre netværker og hjælpe os og dem med at leve et bedre og simple liv med kontaktlinser! Skynd dig nu over og vælg den rigtige nuiance for dig!

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter