Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Endagslinser eller månedslinser? 5 ofte stillede spørgsmål om prisforskelle og pleje

Jakub Odcházel, DiS.

Medicinsk revideret af Jakub Odcházel, DiS., Chefoptiker, on 31. jan. 2020. Skrevet af Maria Chiara Tarsia

Daglige og månedlige linser er lige så populære blandt brug af kontaktlinser.Find ud af, hvilke kontaktlinser der er de mest overkommelige og bedst egnede til din livsstil!

Hvilke kontaktlinser er billigere? Daglige eller månedlige?

Hvis du vil sammenligne månedslinser med endagslinser finder du sandsynligvis månedslinser er i gennemsnit billigere. Dette kan imidlertid være vildledende, da det afhænger af, hvordan du bruger dem.Hvis du bruger dine kontaktlinser hver dag, er månedslinser faktisk billigere. Men hvis du bruger dine linser på en mere lejlighedsvis basis (for eksempel kun under sport), vil daglige linser være billigere i det lange løb. Så tænk over, hvor ofte du bærer dine linser.

Vores endagslinser anbefalinger:

Hvilke månedlige linser er billigere? Harde eller bløde linser?

Bløde månedslinser er billigere end hårde månedslinser. Den hårde materiale er meget mere modstandsdygtigt og forklarer delvis den højere pris. Derudover er hårde kontaktlinser ofte specielt tilpasset, for eksempel i tilfælde af astigmatism så bløde månedslinser er mere tilbøjelige til at være billigere.

Hvordan er den årlige månedslinser pris sammenlignet med endagslinser?

Hvis du bruger kontaktlinser hver dag, bliver endagslinser dyrere end månedslinser.

En 90-pakke endagslinser koster omtrent mellem £ 40 og £ 60. Dette ville være omkring £ 160 til £ 240, til daglig brug hele året. Derudover er det nødvendigt med forskellige linser til højre og venstre øje de fleste gange, og i dette tilfælde betaler du dobbelt så meget. Omkostningsfaktoren for pleje af kontaktlinser gælder ikke for daglige kontakter.

Det er umuligt at foretage en præcis beregning af månedslinser, der vi nu har en bred vifte i vores butik, og omkostningerne svinger mellem £ 12,50 og £ 37,00 for pakker med 6 linser. Lad os at vælge en pris et sted mellem de to ekstremer, for eksempel £ 25,00 for en kasse med 6 linser: det ville gøre £ 50 om året, for det ene øje. Derefter bliver du nødt til at tilføje omkostningerne ved linsevæske, som du bliver nødt til at rengøre og holde linserne fugtige, hvilket normalt inkluderer linse etui.

I begge tilfælde taler vi om linser til nærsynethed eller hypermetropi. Toriske og multifokale linser har en højere produktionsomkostninger og er dyrere.

Hvor dyrt er pleje af månedslinser forhold til endagsinser?

For månedlige linser, forskellige linsevæsker kan bruges, lige fra en rengørings linsevæske til et desinfektionsmiddel og fysiologisk saltøplysning Der er også proteinopløsninger. Daglige linser kræver derimod ikke denne pleje og bortskaffes i slutningen af dagen.

Vores månedslinser anbefalinger:

Hvad er fordele og ulemper ved månedsinser?

Vi ved nu, at flere månedslinser i gennemsnit er billigere, men de kræver mere pleje, og omkostningerne til pleje og rengøringsmidler skal tilføjes. Hvis du mister din månedslinse, mister du et betydeligt beløb i forhold til en endagslinse.

Månedslinser er meget populære hos mange linsebruger, og de opfattes som mere behagelige, især hvis du rejser meget og ikke ønsker at skifte linser hver dag. Husk stadig, at det er vigtigt at rengøre og opbevare dine linser så hygiejnisk som muligt for at forhindre infektioner forårsaget af kim og bakterier.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter