Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Vores besøg på Alcons hovedkontor

Da de to apotekere, Robert D. Alexander og William C. Conner, åbnede et apotek i Fort Worth, Texas i 1945, og kaldte det Alcon (efter de første stavelser i deres efternavne), vidste ingen at i løbet af det andet årti i det 21 århundrede, ville deres firma blive en af de vigtigste spillere på kontaktlinse markedet med hensyn til produktion og distribution.

Nu til dags er Alcon synonym med innovation.De flytter ikke bare grænserne for kontaktlinser og opløsninger, men gør også vigtige fremskridt når det kommer til produktion of afsendelse. Vi kunne d. 7 februar se det med egne øjne, da vi besøgte Alcons´produktions-og distribueringsfaciliteter i Grosswallstadt.

Welkommen, Maternia

I Grosswallstadt vinder de dit hjerte så snart du ankommer, med en besked på den elektoniske tavle, hvilket er en fin detalje. I ankomsthallen mødtes vi med Samantha, som fortalte os historien om Alcon og Novartis, som Alcon er en del af. Vi fik indblik i nogle interesante tal fra „maskinrummet“, lærte om den store indsats som de gør for at sikre at kunder og ansatte er glade, og hørte om kvaliteten af kontaktlinser og genbrug. Den største, og mest behagelige overraskelse var omfanget af Alcons investering i videnskab og uddannelse.

Kontaktlinse produktion i Alcon- en fantastisk oplevelse

I Grosswallstadt er alt styret af speciallavede maskiner. Produktionen kører non-stop, døgnet rundt, syv dage om ugen. Vi så hvordan Dailies AquaComfort Plus Toric linser fremstilles. Hvert skridt er nøjagtigt planlagt, hver produktionsfase følges op af en kvalitetskontrol, hvor der anvendes fotosensorer og kunstig intelligens. Før en linse bliver forseglet i beholderen, skal den igennem tre checks: Formen, materialet, og forsegling af beholderen. Hele processen er hurtig, og skrotraten er stort set nul.

Distributionscentret kan håndtere tusindvis af pakker på en dag

Lige som med produktionen, er distributionen næsten helt automatiseret. 40.000 pakker forlader dagligt logisticeringscentret på vej til Europa, og kun særlige ordre pakkes og ekspederes manuelt.


Vores besøg til Alcons europæiske hovedkvarter gav os indblik i hvordan fremtiden for produktion og distribution af linser ser ud. Vi vil forsøge at implementere mange af de ting vi så i vores distributionscenter i Nová Bystřice, hvorfra vi sender vores linser til hele Europa.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter