Login

Hvordan anvendes et kontaktlinseetui korrekt?

Når du endelig har lært kunsten at påføre kontaktlinser, og dermed kan nyde et smukt og klart syn uden briller,(undtagen solbriller. Dem godkender vi), bliver det aften, og du gør dig klar til at gå i seng.Dette betyder,at du tager dine kontaktlinser ud og giver dine øjne et hvil.

Når du ikke bruger dine kontaktlinser bør du opbevare dem i et hygiejnisk etui.

Det er meget mindre end et brilleetui, og det kan være i enhver håndtaske-selv den mindste designertaske.Da kontaktlinser er påvirket af forskellige ydre forhold og bakterier når de er i øjet, har de brug for et rent skyl.Det er derfor, at du altid skal holde etuiet rent,tørre det ordentligt efter at have vasket det, fylde det med den passende opløsning, og lukke det ordentligt. Hvad enten du har de samme parametre for begge øjne eller ej, så vil du kunne se hilken linser der hører til hvilket øje via **indskriptionen på etuiet **.„H“ står for højre og „V“ ståt for venstre.Det er vigtigt altid at påføre dem i det tilsvarende øje.

Etui

Vidste du, at etuiet skal udskiftes regelmæssigt?Nej? Nu gør du.

Du behøver ikke, at bekymre dig. Det er ikke så bekosteligt, og helt sikkert værd for at have et klart syn og sunde øjne. Desuden kan kontaktlinser også være trendy, hvilket betyder, at du kan gemme dem i et etui som f.eks. er formet som en fodbold:/rejsekit-til-kontaktlinser-med-motiv.html, eller i et elegant læderetui :/laeder-etui-med-tryk.html, eller i et med et rigtig cool og skørt dyremotiv:/rejsekit-til-kontaktlinser-med-motiv.html, som kan være en god fødselsdags-eller julegave.
Men lad os tage det endnu et skridt videre

Har du allerede en "smart case ":/digitalt-linseetui.html Det vil minde dig om hvornår du skal udskifte dine linser efter deres tid for brug er udløbet.Dette gælder hovedsagligt for 14-dages linser :/14-dages-kontaktlinser.html og månedlige:/maanedslinser.html,eftersom det med daglige: /endagslinser.html er nemt at huske hvornår du skal påføre dem, og smide dem ud.( Om morgenen og om aftenen).Er det ikke?Du behøver ikke at bekymre dig om i hvilken kalender du skal lave en note eller at du uheldigvis kommer til at slette påmindelsen fra din telefon. Men selv med dette etui er hygiejen vigtig, da vi ved at ikke alt der skinner er guld. Så glemt ikke kun at udskifte dine kontaktlinser, men også etuiet.Det er helt sikkert værd at have flere på lager i tilfælde af at du mister et eller hvis en fest tager overhånd, og du ender hos en anden.

Når dine øjne tager sig et hvil er det tid til at dine linser gør det samme.

Du kan også læse vores anden blogartikel om emnet her.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter