Sommer solbriller på udsalg!

Login

Vi præsenterer: den nye Lentiamo brillekollektion

Indhold

We’re excited to officially announce the launch of our exclusive Lentiamo eyewear collection! The original series of quality glasses, sunglasses and blue light glasses was designed for you by our team of leading optometrists in Prague.

Se, hvordan Lentiamo briller repræsenterer alt det, vi står for: høj kvalitet, sofistikeret design og overkommelige priser.

Baggrund for Lentiamo brille kollektionen

Lentiamo's optometrister har rådført sig med dig, vores kunder, for at finde ud af dine ønsker og behov for briller. De ønskede at sikre, at alle vores stel og linser opfylder dine præferencer, krav og de højeste kvalitetsstandarder.

Resultatet? Unikke briller, der kombinerer maksimal komfort, stil og holdbarhed.

Hvad gør Lentiamo brillekollektionen til noget særligt?

Vi satte os for at skabe noget, der var anderledes og gav reel værdi. Designerbriller kan være uoverkommeligt dyre. Vi så et behov for briller af høj kvalitet med tilgængelige priser og stilfulde designs.

Vores kvalificerede optometrister og designere undersøgte omhyggeligt og gennemførte langtidstests for at finde de bedste materialer, designs og mest anvendelige teknologier. Hvad fandt de frem til?

Linser

nærbillede af brilleglas med skildpaddeskjold

Lentiamo linser giver visuel komfort og har fordele, der gør det generelt mere behageligt at have briller på. Her er nogle andre ønskelige fordele ved Lentiamo-briller:

 • Alle brilleglas er antireflekterende, hvilket reducerer blænding og refleksioner for at forbedre den visuelle klarhed og mindske træthed i øjnene og samtidig øge den visuelle komfort i lyse eller udendørs omgivelser.
 • Linser med og uden recept kan forsynes med hydrofobiske og antistatiske belægninger for at gøre det meget lettere at rengøre stænk, fingeraftryk, støv og snavs.
 • Lentiamo's egen Blue420-teknologi filtrerer blåt lys med høj energi fra, hvilket reducerer øjenbelastning, hovedpine og forstyrrelser i søvnmønstret (mere end mange andre producenter).
 • Beskytter øjnene mod skadelige UV-stråler, hvilket reducerer risikoen for øjenskader og øjensygdomme.

Hvad er Blue420-teknologi?
Blåt lys anses for at være en højenergibølgelængde, der falder inden for det synlige lysspektrum omkring 380-500 nm. Kvalitetslinser med blåt lys bør ideelt set være rettet mod bølgelængder i dette område for at være effektive.

Lentimaos Blue420-teknologi filtrerer blåt lys ved bølgelængder omkring 420 nm. Dens høje beskyttelsesniveau overgår mange andre producenter på markedet. Blue420 filtrerer også uden den uønskede gule farve, der ofte ses i andre linser. Denne teknologi kan hjælpe dig med at beskytte dit syn og se farverne mere naturligt under skærmtid.

Blue420 er standard for alle Lentiamo blålysbriller. Nedenfor er nogle af de bedste modeller med blåt lys, der er tilgængelige nu!

Rammerne

nærbillede af klart lentiamo acetatbrillestel

Hver rammeform og hvert materiale blev nøje udvalgt og testet for at sikre, at det var behageligt at have på hele dagen. Rammerne sidder behageligt på din næse, tindinger og ører uden ekstra vægt eller klemning. Tag et kig på, hvad der gør, at vores stel skiller sig ud:

 • Lavet af holdbare og lette materialer for langvarig komfort.
 • De har en Lentiamo-indskrift, der garanterer hvert pars autenticitet og håndværk.
 • De fås i en række forskellige farver og stilarter, der kan smykke enhver ansigtsform og hårfarve.

Se et udvalg af vores Lentiamo solbriller for at se nogle af farverne, mønstrene, formerne og materialerne i kollektionen.

Brilleetuier

brunt brilleetui med mørkeblå æske og mikrofiberklud

Vores optiske team har bemærket, at mange briller leveres med etuier af dårlig kvalitet. Værdien af Lentiamo's emballage matcher den høje kvalitet af vores stel og linser. Hvad følger der med dine briller?

 • Genanvendelig emballage
 • Holdbart vegansk læderetui af høj kvalitet, der beskytter dine briller.
 • Ultrablød rengøringsklud til at beskytte dine briller mod ridser og snavs.

Tag et kig på nogle af vores foretrukne Lentiamo receptpligtige briller, der passer til brilleetuiet.

Få dine Lentiamo-briller allerede i dag

Vores kollektion af briller til kvinder, mænd og unisexbriller, solbriller og briller til blåt lys er skabt med dig i tankerne. Vi håber, at du nyder kvaliteten, de gennemtænkte designs og de overkommelige priser lige så meget som vi gør.

Er du overbevist? Tag et kig på vores udvalg og bestil dine briller i dag.

Tak fordi du er en vigtig del af Lentiamo brillekollektionen.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

  Ingen spørgsmål

  * Skal udfyldes

  Bedst sælgende produkter