Sommer solbriller på udsalg!

Login

Hvorfor er kontaktlinser mere nyttige end briller i de kolde måneder?

Nu når det kolde vejr har gjort sit indtog, synes vi, at det vil være en god idé at gennemgå de fordele som kontaktlinser har ved lavere temperaturer. Mange mennesker bruger kontaktlinser i vintersæsonen-selv ved temperaturer under 0 grader. Kropstemperaturen har indflydelse på temperaturen på dine kontaktlinser, så du behøver ikke at bekymre dig om at de vil blive påvirket når det er ekstremt koldt.

Vi har nedenfor lavet en liste med de mest synlige 3 fordele som kontaktlinser har i vintersæsonen:

Kontaktlinser dugger ikke

I vintersæsonen har briller tendens til at dugge nemt på grund af temperatursvingninger. Dette sker ikke med de linser, som du kan købe hos os. Nedbør, (regn eller sne ), har ingen negativ indflydelse på deres kvalitet. De dugger ikke ligesom briller, og du vil altid have et klart syn hele dagen. Glem ikke, at du også vil have et meget bredere synsfelt, da du ikke har brillestellet, så her er den første grund til at kontaktlinser er mere bekvemmelige at bruge i vintermånederne.

De gør dig i stand til at dyrke vintersport

Modsat briller kan kontaktlinser bæres meget enkelt og behageligt under snowboardbrillerne. Er du skifan, men har du et mindre problem med dine øjne, såsom myopi eller astigmatisme?Det rette sæt kontaktlinser, som du bruger under dine skibriller, giver dig et fremragende synsfelt og forstærker komforten, modsat almindelige briller. Du vil være i stand til at dyrke enhver slgs vintersport med det bedste udsyn til pisterne.

De er mere behagelige

Når du bruger kontaktlinser og det er koldt udenfor, så kan du bedre have hætten på hovedet uden at det føles ubehageligt. Eftersom du bruger kontsktlinser i stedet for briller kan du klæde dig varmere på, så den kolde luft ikke gør dig syg. Dermed forsvinder ubekvemmeligheden fra brillerne. I vinterperioden anbefaler vi at du bruger endags kontaktlinser, som du kommer i om morgenen, og som ikke kræver så meget pleje, da du tager dem ud om aftenen.

OK, lad os gentage grundene til hvorfor kontktlinser anbefales i stedet for briller, i de kolde måneder. Hvis du er fan af vintersport så kan de som nævnt nemt anvendes under skibriller. Du kan også bruge dem når du tager ekstra lag tøj på i det kolde vejr. Det vigtigste aspekt ved kontktlinser er, at de som nævnt ikke dugger, så du dermed kan have et bedre synsfelt i hele vintersæsonen.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter