Sommer solbriller på udsalg!

Login

Livet er fuld af forandringer. Skift kontaktlinser uden bekymring

Der kan være mange grunde til, at du udskifte den type linser som du bruger. Du har f.eks. købt en ny badedragt, og vil gerne fuldende dit perfekte strandlook med et par emerald eller borende blå øjne. Løsningen? Det er nemt. Vælg blandt vores udvalg af farvede kontaktlinser. Bare udfyld parametrene fra din øjenspecialist, og du er klar.

Eller forestil dig dette: Du elsker sport. Svømning, dykning, ridning, løb eller cykling… Hvordan kan du fuldt ud nyde alt dette mens du har kontaktlinser på? Prøv endagslinser, da de minimerer risikoen for infektioner. Bare smid dem ud sidst på dagen sammen med alt snavset, som har ophobet sig på dem i løbet af dagen. Endagslinser er det rigtige valg!

For at sikre, at alt foregår rigtigt … Hvis du har gået med kontaktlinser i noget tid, så burde du vide at du ikke bare kan vælge dem tilfældigt. Du kan ikke bare vælge dem der er på tilbud, dem fra reklamen, dem som din ven har eller dem som er gode. Du skal altid vælge dine linser med vejledning fra din øjenspecialist. Så hvis du vil prøve noget nyt, så konsulter ham eller hende. De vil hjælpe dig med at sikre, at du ikke kommer til at tilbringe en eneste dag med brændende og grynede øjne.

Og når du ved hvad du søger, så kom til os. Det er det vi er her for. Vi tilbyder dig en lang række af muligheder, svarer på dine spørgsmål, og sidst men ikke mindst, så sender vi dine kontaktlinser så hurtigt som muligt så du har dem tidligst muligt.

Der findes et par råd om hvilke slags linser du kan udskifte. Du gå igennem dem for at se hvad dine muligheder er.

Del denne artikel med dine venner. Send dem linket eller del den på Facebook.

Ha´en rigtig god sommer fra Lentiamo.dk

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter