Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Mød vores team: Michaela Janovská, vice lagermanager

På arbejdet håndterer hun 35 000 pakker om måneden, og i sin have håndterer hun dræbersnegle. Michaela (Míša) Janovská, vice lagermanager på vores lager i Nová Bystřice, Tjekkiet, efterlader indtrykket af en ung, målrettet kvinde. Men hun er også passioneret omkring havearbejde, og fan af gode bøger, teater og bowling. Lad os lære hende lidt bedre at kende.

Fem spørgsmål til Míša

** Hvor læmge har du arbejdet for Maternia og hvad fik dig til at sige: „Her vil jeg gerne arbejde“? ** Jeg har arbejdet for Maternia i to år og otte måneder … det skete lidt tilfældigt. Jeg skulle til at stoppe på mit tidligere arbejde, da jeg fik en opringning fra Radka Bednářová, som fortalte at Maternia søgte en assistent til operationslederen. Alt faldt i hak, og jeg startede fire dage senere. ☺ Jeg er stadig glad for beslutningen den dag i dag.

** Hvordan ser din arbejdsdag ud?Er du ansvarlig for at levere til alle vores afdelinger, eller kun til nogle af dem?**
Min arbejdsdag vedrører hovedsagligt kontaktlinser , deres opbevaring og afsendelse, samt at være ansvarlig for driftsafdelingen som i øjeblikket består af 14 kolleger. Hver måned afsender vi ca. 35 000 ordre, hvilket er virkelig mange, og vi ville ikke være i stand til dem hvis ikke vi arbejdede i et team. Og andre lande? I øjeblikket har vi et eksternt lager i Italien hvor vi opbevarer vores varer.

** Vores ekspeditions lager er i Canada. Altså i det tjekkiske Canada☺Hvor i nabolaget i Nová Bystřice vil du gerne tage os med på en tur, og hvorfor?**
Der er mange steder. Der er den smukke slotsruin Landštejn eller vagttårnet ved Jakub (i retning af Valtínov ). Du kan også tage på en cykeltur til Rajcherov. Jeg tror, at der er noget for enhver her så længe de kan lide natur og aktiv afslapning.

Jeg ved, at du holder af havearbejde. Hvad dyrker du i din have? Trives den? Havearbejde er den måde hvorpå jeg slapper af. Jeg kan godt lide blomster, men du vil også kunne finde et drivhus med grøntsager i min have, samt forskellige urter. Jeg må sige, at det går godt indtil videre, og jeg har altid noget jeg kan høste selv om jeg har kæmpet med havefjenden nummer et: Dræbersnegle. Men alle som har en have ved hvordan det er.

** Et obligatorisk spørgsmål til sidst: Hvad vil du gerne sige til vores kunder ?** Jeg værdsætter, at I bruger vores e-shop, og at I altid kan lide at komme tilbage. Tro os når vi siger, at vi altid sørger for at du får alt det du bestiller i løbet af kortest mulig tid. Tak for jeres støtte.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter