Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Modtager du ikke vores nyhedsbrev endnu? Se hvorfor du bør

Nyhedsbrev. Kommunikation. Alle som har en e-mail box går igennem massevis af „bedste tilbud“ hver dag – spar op til 80%, råber de alle til dig, men når du åbner den, er de alle ens, bare pakket forskelligt ind. Og for at udløse rabattern er der en masse betingelser du er nødt til at opfylde. Sommetider gør disse betingelser dit køb 20% dyrere frem for at modtage en besparelse.

Vi har ingen betingelser. Vi ved at online kunder er kloge nok til at kunne genkende sådanne billige tricks. Når vi siger du får 50% rabat, så får du det. Tilbud med „rabat aktiveres, hvis…“, „rabat gælder, hvis“ rynker vi lige så meget næse på som dig.

Vær en af de første til at få informationer on nyheder, kampagner og rabatter

For os er nyhedsbrev den korteste vej fra os til dig. Vi sender det ikke dagligt eller ugentligt, for du vil ikke finde mere end 1–2 nyhedsbreve fra os per måned i din inbox. Et af dem er som regel en speciel kampagne som varer en uge, hvor du for eksempel kan få nogle gratis produkter at prøve (linsevæske, linse-etuier, øjendråber) – du lægger bare en ordre hos os, intet minimumsbeløb her! Det andet nyhedsbrev i måneden vil indeholde informationer om produkter, som er på tilbud.

Flere grunde til at skrive dig op til vores nyhedsbrev?

Har du ikke tid til at søge information om vores ugentlige kampagne på vores hjemmeside? Nyhedsbrevet er til for at hjælpe. Manglede du de sidste 50 bonus point til at få dit ønskede bonus produkt? Så er nyhedsbrevet den rigtige løsning for dig – når du skriver dig op, får du 50 bonus point. De kan udveksle til en gave allerede på dit første køb hos os.

Vil du ikke modtage SPAM? Det kan vi godt forstå. Det har vi heller ikke lyst til at sende dig. Hvis du på noget tidspunkt skifter mening, kan du blot afmelde dig – der er et link i bunden af alle de mails vi sender ud, hvorfra du kan melde dig fra.

Klikker du ind på „siden om tilmelding til nyhedsbrev“ https://www.lentiamo.dk/nyhedsbrev.html, har vi forberedt en liste af fem fordele du får, ved at tilmelde dig. Tag et kig, og vigtigst af alt – vær logget ind.

Og hvis du har nogle forbedringer til vores nyhedsbreve, hvad vi kan tilføje eller ændre – så skriv en kommentar til os. Vi sætter pris på feedback, og de mest inspirerende kommentarer belønnes som regel med en lille taknemmelig gave :)

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

 • Martina
  Lentiamo.dk

  Hej, Er du allerede kunde hos os? Hvis ja, kan du tilmelde dig inde
  i kundesektionen eller jeg kan gøre det via din profil. Med venlig hilsen,
  Martina Lentiamo Kundeservice


  Svar
 • Flemming B.

  Hej, vil gerne ha`jeres nyhedsbrev

  Svar

* Skal udfyldes

Bedst sælgende produkter