Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Mød vores team: Peter Purdeš, prisspecialist

Han kommer oprindeligt fra Prešov i Slovakiet, hans første job var i Brno, Tjekkiet, og nu bor og arbejder han for os i Prag :-) Hans navn er Peter Purdeš, og målet med hans job er klart: At justere priserne på vores europæiske e-shops så de passer bedst til dig (og ja, også til os). Når han ikke arbejder kan han godt lide at løbe, lave mad eller at gå i teatret. Mød Peter.

Fem spørgsmål til Peter

Vi kan ikke undgå ikke først at spørge: Hvem er du, hvor kommer du fra, og hvordan havnede du hos Maternia? Jeg er fra Slovakiet, fra en by der hedder Prešov, hvor jeg opvoksede, studerede, og også stødte på marketing for første gang. Det er den branche jeg har arbejdet i indtil nu. Jeg gjorde mine første erfaringer med marketing i Prešov, senere i Brno, og til sidst endte jeg i Prag hvor jeg hørte om Maternia. Jeg var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

I noget tid arbejdede du med ekstraundervisning. Mener du, at folk bliver ved med at lære hele livet? Hvordan arbejder du på din egen uddannelse? Det er rigtigt, at jeg arbejdede i den sektor i noget tid, og ja, jeg tror at folk lærer hele livet. Det afhænger altid af om du vil gå det ekstra skridt videre. Jeg mener, at der altid er plads til forbedringer, og at bevæge sig fremad. Og det prøvede vi at videregive til vores studerende, og det er det jeg forsøger at efterleve.

Prisspecialist. Det er ikke en helt almindelig jobtitel. Hvad laver du, og hvordan ser din arbejdsdag ud? Mit arbejde? Jeg forsøger, at sikre at vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste priser. Hver dag er forskellig, men hvis jeg skulle opsummere det, så starter jeg dagen med at tjekke priserne og salgsegnetheden på vores produkter og vores lager på alle vores 15 europæiske e-shops. Udfra det, justerer jeg priserne for at gøre dem rimelige for vores kunder.

Basketball, løb og madlavning – dine hobbier komplementerer hinanden. Har du andre hobbier? Hvilken er din yndlings? Selvfølgelig har jeg flere hobbier, men desværre har jeg ikke så meget tid til dem nu. Jeg elsker at læse og at gå i teatret.

Et obligatorisk spørgsmål til sidst: Hvis du havde fem ord til at invitere kunder til at besøge Lentiamo.dk, hvad ville du sige? Køb kontaktlinser fra vores e-shop, og du vil ikke købe andre steder fra. Jeg ved godt, at det er mere end 5 ord, men det er sandt.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter