Sommer solbriller på udsalg!

Login

Når vi anbefaler noget, har vi så prøvet det med vores egne øjne?

Vi sælger ikke kun kontaktlinser. Vi elsker linser, og vi lever med dem. Vi anbefaler dem ikke med ord der kan findes „et eller andet sted på nette“. Vi har besluttet os for at teste dem med vores egne øjne.

Vi er næsten ubegrænset i vores muligheder for at teste – vi sælger over hele Europa, og det er derfor ikke et problem for os at teste linserne i den tørre kolde luft i de østrigske eller schweiziske alper, eller på en middelhavsstrand i Italien eller Spanien.

Vores anbefalinger. Vores oplevelser

Alt hvad vi siger om kontaktlinser, siger vi baseret på oplevelser – dette gælder både for vores kommentarer til produkterne, og vores anbefalinger i nyhedsbreve, på Facebook eller på Twitter. Når vi siger at „disse øjendråber er anbefalet til atleter, da de virker med det samme“, er det os selv der har testet dem. Når nogle af os tager ud og cykler, eller løber en tur, tager vi nogle nye dråber med i lommerne, for at finde ud af hvad de kan, og om de virker.

Hvordan spare vi din tid? Vores kontakt linser og dertilhørende produkter er en lige så stor del af holdet, som vi selv er. Da vi selv bruger næsten alle vores linser selv, kan vi hurtig finde ud af, om linserne består førstegangs tjekket. I dette tilfælde er teste vores egne øjne.

Hvad har vi prøvet fornyligt?

Farvede linser. Testet af vores kollegaer i Spanien og Frankrig. Hvad var dommen? De farvede linser fik en tilfredshedsvurdering på 100%. Nu er det din tur – vi har brug for dine anbefalinger i vores nyhedsbrev for at se, om din vurdering lever op til vores på 100%.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter