Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Pas på dig selv. Vi skal nok hjælpe dig!

Du kan aldrig være for forsigtig, især når det kommer til vejen. Men hvorfor fokusere på sikkerhed nu, i påske? Måske er det fordi alt vågner om morgenen her i påske, der er masser af dyr på vejene, og måske også fordi de andre bilister er lidt trætte og forvirret efter vinter. Derfor skal man altid være på vagt, især npr det kommer til de to følgende ting.

Kontaktlinser og kørsel

Hvis du bruger kontaktlinser eller briller imens du tog dit kørekort, så har du allerade den tilsvarende begrænsning kode markeret i dit kørekort. Vi vil bare gerne minde om, at man altid skal bruge sine kontaktlinser eller briller, når man kør. Men det handler selvfølgelig ikke kun om overholdelsen af loven. Helt ærligt, hvornår fik du sidst tjekket dine øjne? Det kan rede dig fra en bilulykke. Dårlig syn med kombinationen af den forkerte kontaktlinse eller briller recept (eller værre, med ingen overhovedet) fører til langsommere reaktioner, uanset kvaliteten af føreren, hvilket gør dem en trussel mod sig selv, deres passagerer, og alle andre på vejen. Glem ikke at planlægge din almindelige check-up på din øjenlæge!

Du er en del af trafikken, selvom du ikke er bag rettet!

You are a part of road traffic even when not behind the wheel!

Du bør have regelmæssige check-ups, selv når du rider på en motorcykel eller cykel. Hvis du går på vejen, så er det en selv der er i den største fare. Du kan ikke stole på hver chauffør. Det er derfor meget vigtigt at sikre, at du bliver set tydeligt, men selvfølgelig ikke hver morgen giver mulighed for valg af særprægede tøj eller tage en høj synlighed vest med dig osv Men du kan få en bøde, hvis du ikke fordi forpligtelsen af fodgængere til at bære reflekterende elementer blev godkendt af en lov ændring i februar. Idnes.cz, for eksempel, skrev om det i en af ​​deres artikler. Vi gjorde et løfte til dig, at vi altid vil tilpasse vores bonusprogram til dine aktuelle behov. For at gøre jeres liv en smule lettere igen, har vi nu tilføjet en høj synlighed reflekterende stribe til listen, så du ikke behøver at dykke ned i dit budget. Striben er så lille, at du kan sætte den i din håndtaske, rygsæk eller endda lommen. Det er nemt. Med din næste ordre, skal du blot bruge dine bonuspoint og tilføje den til indkøbskurven. Og hvis du har flere bonuspoint, kan du få striber til dine pårørende og nære venner, som du holder af.

Vi elsker at belønne din loyalitet med vores bonus system Nu kan vi gøre noget for din sikkerhed!

Bekymrer du dig for dine nære venner og familie? Del denne artikel med dem og fejre april, trafiksikkerhedensmåneden!

 

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter