Sommer solbriller på udsalg!

Login

White Zombie kontaktlinser på recept til halloween

Det er den tid på året, hvor alle zombie-, hekse- og Frankenstein-fans leder efter det perfekte uhyggelige Halloween-kostume. For at give dit tøj et særligt uhyggeligt lookskøre kontaktlinser bør ikke mangles. De mest populære er? White zombie lenses fordi de får dine øjne til at se koldt, tomt og næsten død ud. Men er disse zombie linser også tilgængelige som receptlinser?

Ja, også de ægte kontaktlinsebrugere blandt os kan nyde deres Halloween-aften med en klar syn. Du kan vælge mellem receptpligtige og ikke-receptpligtige zombie-kontaktlinser. Man kan få dem i styrke fra 0 til –6.00.

Halloween WhiteOut og White Zombie linserInspireret af mange Horor Movies, der er en del af vores barndomsminder, er Whiteout og White Zombie-kontakt blandt de mest populære Halloween-linser. De få dig til at se ganske enkelt ud som en gående død. Næsten som om Dracula havde suget hver dråbe blod ud af din krop.

Whiteout kontakter er ikke kun et tilbehør til dit Halloween-kostume. Du kan have dem til kostumefester, teaterstykker og fotosessioner. Disse kontaktlinser varer op til 1 år. 

Vigtig for dig at ved

Hvis du normalt have receptpligtige linser og ikke kan finde nogen,lad være med at bestille andre uden konsultation. Dit syn kan forringes, og dine øjne kan blive såret. Men er disse zombie linser også tilgængelige som receptlinser? Når du har fundet de rigtige linser til dig, skal du læse vores „artikel“ :/blog/contact-lens-do-and-donts.html on Halloween Kontakt Linser – Dos and Don'ts.

Bemærk også at skøre kontaktlinser dække din pupil, dermed nedsætter syn. Derfor det ikke anbefales at køre, mens du have skøre farvede linser på, så enten fjerne dem eller ringe efter en taxa på vej hjem..

Nu når er du klar, gå og hav noget creepy fun!

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter