Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Robert Sukurp - Vores prisspecialist

Robert fortæller os hvornår, hvad og hvor vi kan sælge vores linser billigt eller hæve prisen. Robert bestemmer vores priser. Han er vores pris specialist for alle vores kontorer. Det er hans arbejdsbeskrivelse og det er derfor vi valgte at interviewe ham.

Fem spørgsmål til Robert

Hvordan endte du med at komme til Maternia, og hvad er din erfaring? Jeg har haft mange års erfaring i luftfartsindustrien – især i analyse og priser. Jeg besvarede en internetannonce, og så nemt var det bare.

Hvor lærte du så meget om priser? Jeg har ikke hørt om hovedfag i priser, men så hvidt jeg ved så er erfaring den bedste måde at lære på.

Hvad indeholder en normal dag som prisspecialist? Hver dag, skal der diskuteres priser og forslag. Priserne skal justeres, af de programmer, der er baseret på de hundredvis af kriterier, du angiver. Det er nødvendigt at være opmærksom på ikke kun på marginer (uanset om de er for lav for produkterne, som sælges), men også på priserne på vores konkurrenter. Priserne afhænger af arten og følsomheden af markedet til enhver tid. Det er naturligvis godt at have omkostninger lave sammenlignet med konkurrenterne; dog kan ikke-konkurrencedygtige lave priser være mistænksome.

Forskellene er ikke kun mellem landene, men også prisen segmentering inden for disse lande på de enkelte råvarer ved hjælp af søgemaskiner. Pris forslag stammer fra vores egne kolleger – og priskontrol for bedst sælgende produkter er afhængige af individuelle råvare søgemaskiner i alle lande. Bortset fra prissætningen er der også analytisk arbejde og arbejde med data, man skal oprette rapporter, evaluere markedsføring og andre kampagner.

Hvad syntes du om Maternia? At arbejde her er dejligt. På den ene hånd så er det en skam at jeg ikke kan tilbringe mere tid sammen med mine kollegaer, men på den anden er jeg glad for at Maternia er meget tilgivende med hensyn til den lange rute til og fra arbejde.

Fortæl mig mere omkring dig selv, hvad har du af hobbier? Jeg har ikke alt for meget fritid disse dage, men hvis jeg har lidt så kan jeg godt lide at være aktiv. Jeg kan fx. godt lide at cykle, at spille tennis eller bordtennis. Men min yndlingssport er at ro.

Som altid har vi det sidste spørgsmål som lyder: Hvad vil du sige til vores kunder? Jeg kom til at arbejde for et godt og groende firma. Det er åbenlyst at kunderne ved hvor de kan finde høj kvalitet og god priser samt god kundeservice.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter