Sommer solbriller på udsalg!

Login

Sådan anvendes et kontaktlinse etui korrekt

Når du endelig har lært at påføre dine linser, og dermed kan nyde et smukt, klart syn på verden uden briller (undtagen solbriller, de er godkendt hos os), bliver det aften og du er ved at gøre dig klar til at gå i seng. Det betyder, at du skal tage dine kontaktlinser ud, og give dine øjne en pause.

Når du ikke anvender dine linser bør du opbevare dem i et hygiejnisk etui

Det er meget mindre end et brilleetui, kan være i enhver håndtaske – selv den mindste desginertaske. Da linser er udsat for forskellige udefrakommende forhold og bakterier når de er i øjet har de brug for en ren skylning.Dette er derfor, at du altid skal holde etuiet rent, tørre det ordentligt efter vask, fylde det med passende opløsning, og lukke det stramt.

Hvad enten du har den samme styrke til begge øjne eller ej, så vil du kunne se hvor hver linse hører til udfra inskriptionen på etuiet . „L“ står for venstre ( „left“ på engelsk), og „R“ står får højre („right“ på engelsk). Det er vigtigt altid at komme dem i det tilsvarende øje.

Pouzdro

Vidste du, at etuiet skal udskiftes regelmæssigt? Nej? Nu gør du.

Ingen grund til bekymring. Det er billigt, og klart det værd så du har et klart syn og sunde øjne. Derudover kan kontaktlinser være trendy. Det betyder, at du kan gemme linserne i et etui på størrelse med en lille fodbold, eller i et elegant læderetui, eller i et med et rigtig sejt eller fjollet dyr – motiv, som kan være en god fødselsdags-eller årsgave.
Men lad os gå endnu et skridt

Har du allerede et smartetui? Det minder dig om hvornår du skal udskifte dine linser efter at deres anvendelsesperiode er udløbet. Dette gælder hovedsagligt for 14-dages linser og månedslinser, da det med endagslinser er nemt at huske hvornår man skal påføre dem, og hvornår man skal smide dem ud. (Om morgenen og om aftenen). Er det ikke? Du behøver ikke at bekymre dig om i hvilken kalender du skal notere det, eller at du ved et uheld kommer til at slette påmindelsen fra din telefon. Men selv med dette etui er hygiejnen meget vigtig, da vi ved at ikke alt der skinner er guld.

Så glem ikke kun at udskifte dine kontaktlinser, men også etuiet. Det er bestemt det værd, at have et større lager i tilfælde af, at du mister et eller hvis festen bliver lidt for vild, og du overnatter hos en.

Når dine øjne hviler sig så er det tid for dine linser at gøre det samme.

Du kan også læse vores anden blogartikel om kontaktlinseetuier her.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter