Sommer solbriller på udsalg!

Login

Ved du hvordan man vælger de rette solbriller til sport?

Hvordan vælger man de rigtige solbriller?

For topatleter er valget klart. Solbriller til sport skal kunne indstilles i alle retninger, de skal have en aerodynamisk form, og de skal have 100% optisk korrekthed og et avanceret anti-tåge system og selv en fotokromisk retning. Men hvad hvis man kun dyrker sport for sin fornøjelses skyld? Findes der solbriller til fritidsløb, skiløb, cykling, bjergklatring og selv når man er turist? Det gør der. I de følgende afsnit finder du instruktioner til at vælge de rigtige.

Hold fast i mottoet: „Sikkerhed er førsteprioritet“

Fasthed, udholdenhed og funtionalitet. Gå efter disse tre parametre når du sporer dig ind på hvilke sportsbriller du skal vælge i første omgang. Brillerne skal holde til tilstrækkelige påvirkninger, og de må ikke glide af næsen og falde af. I tilfælde af at de bliver beskadigede skal de ikke være til fare for dine øjne. Plaststel er bedre en metalstel. De kan ved fald knække og sidde fast i øjnene og i ansigtet. Vælg plast, (i polykarbonat),også til skærmen. I tilfælde af et større fald, går de modat glas i stykker i små stykker uden skarpe stykker, som kan ødelægge synet.

Glem ikke beskyttelse mod UV-stråling

Om sommeren på cykel, om vinteren på ski eller snowboard. Eller foretrækker du at være turist eller at spille golf? Du har en ting til fælles– du er hele tiden ude i solen. Når du skal vælge solbriller til din yndlingssport, så læg vægt på deres evne til at beskytte øjnene mod de skadelige UV-stråler. De skader ikke bare øjnene om sommeren hvor der er flest solskinsdage, men også om efteråret og om vinteren kan UV-stråler uigenkaldeligt skade synet. En overskyet himmel er ikke nogen hindring for UV-stråler. Om vinteren i bjergene beskytter solbriller med godt UV-filter øjnene mod stråling, som reflekteres fra sneen og frosne områder. De er de idelle tilbehør når man kører ned af bakken, tværs gennem landskabet eller når man løber på skøjter. Vælg solbriller som har UV-filter 400 til sport. De frigiver ikke stråling som er lavere end 400nm, og giver 100% beskyttelse mod al ekisterende UV-stråling.

Vores tips til sports solbriller

Solbriller til sport Oakley a Arnettede opfylder dine krav, og har et fikst design. Vi har dem som herre -og damemodeller, og de passer virkelig godt sammen med linser.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter