Nyd fri fragt frem til d. 28 maj - gælder for alle ordre på linser, solbriller, briller!

Login

5 Tips til at shoppe som en professionel på Black Friday

Hvem elsker ikke Black Friday? Ingen anden dag i året lover os sådanne fantastiske rabatter og giver os mulighed for at få vores ønskede varer til ekstremt reducerede priser.

Men køber vi virkelig kun varer, vi har brug for, eller som vi har ønsket os i lang tid? Eller er Black Friday bare en dag, der frister os til at bruge penge forgæves?

Forbered dig selv, for det er virkelig nemt at miste fokus på, hvad du faktisk har brug for, og hvad du ikke har.Lentiamo har sammensat 5 tip til dig, så du kan handle som en professionel på Black Friday.

1. Køb det, du virkelig ønsker og har brug for

Køb genstande, som du virkelig har brug for eller har ønsket dig i lang tid. Disse inkluderer sædvanlige genstande som f.eks contact lenses and contact lens solutions der kan købes på Black Friday til en uovertruffen pris. Det er også fornuftigt at bruge Black Friday som en god julehandelmulighed, såsom at købeluxurious sunglasses til dine kære som en gave – eller til dig selv.

2. Tilmeld dig nyhedsbreve

Dette kan give dig de bedste tilbud. By tilmelde dig nyhedsbreve,kan du få tilbud, før de offentliggøres. Sådanne tilbud er normalt målrettet loyale kunder. For eksempel på Lentiamo.dk, vores loyale kunder kan få alle tilbud på Black Friday, en dag før den officielle startdag. Dette sikrer, at alt er på lager og tilgængeligt. Tænk på dette som prioriteret bagage, der falder og går om bord i lufthavnen. Føles det godt, ikke? Det kaldes V.I.P.

3.Lav en liste

Lav en liste på forhånd over de ting, du virkelig har brug for. Gå ikke bare til den butik eller det websted og start browsing. Du vil sandsynligvis ende med at købe et par ting, som du sandsynligvis ikke har brug for. >At købe en ny brødrister, som du ikke har brug for 260 Dkk i stedet for 520Dkk, sparer ikke penge, men smider dine penge væk.

4. Lav et budget

At lave en liste er fantastisk, men hvis du ikke har et budget, vil du for det meste ende med at bruge en masse penge. Værre er, at du bruger hele budgettet, før du selv køber alle ting på din liste.

Så prioriter det, der er vigtigere.

5. Online over Offline

Hvis du ikke har lyst til at vente i lange linjer, blive skubbet af skarer i butikken og ender med at ikke finde det, du ledte efter, shopping online er det perfekte alternativ.

Du kan ikke slå shopping i pyjamas, kæle sammen med dine hyggelige tæpper og drikke varm chokolade.

Nu ved du hvordan man handler som PRO. Happy Black Friday shopping.Kan du lide denne artikel? Del den med dine venner.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter