Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

5 tips til at shoppe som en professionel på Black Friday

Skrevet af Lentiamo i2. nov. 2020

Hvem elsker ikke Black Friday? Ingen anden dag på året lover os sådanne fantastiske rabatter og giver os mulighed for at få vores ønskede varer til ekstremt reducerede priser.

Men køber vi virkelig kun varer, vi har brug for, eller som vi har ønsket os i lang tid? Eller er Black Friday bare en dag, der frister os til at bruge penge forgæves?

Forbered dig selv, for det er virkelig nemt at miste fokus på, hvad du faktisk har brug for, og hvad du ikke har. Lentiamo har sammensat 5 tips til dig, så du kan handle som en professionel på Black Friday.

 1. Køb det, du virkelig ønsker og har brug for

  Køb genstande, som du virkelig har brug for, eller har ønsket dig i lang tid. Disse inkluderer sædvanlige genstande som f.eks kontaktlinser og kontaktlinsevæske, der kan købes på Black Friday til en uovertruffen pris. Det er også fornuftigt at bruge Black Friday som en god julehandelmulighed, såsom at købe luksuriøse solbriller til dine kære som en gave – eller til dig selv.
 2. Tilmeld dig nyhedsbreve

  Dette kan give dig de bedste tilbud. Ved at tilmelde dig nyhedsbreve kan du få tilbud, før de offentliggøres. Sådanne tilbud er normalt målrettet loyale kunder. For eksempel på Lentiamo.dk kan vores loyale kunder få alle tilbud på Black Friday en dag før den officielle startdag. Dette sikrer, at alt er på lager og tilgængeligt. Tænk på dette som aflevering af bagage og boarding med fortrinsret i lufthavnen. Det føles godt, ikke? Det kaldes VIP-behandling.
 3. Lav en liste

  Lav en liste på forhånd over de ting, du virkelig har brug for. Besøg ikke bare en butik eller et websted og begynd at shoppe tankeløst rundt. Du vil ende med at købe ting, som du formentlig ikke har brug for.

  At købe en ny brødrister, som du ikke har brug for, til 250 kroner i stedet for 500 kroner er ikke at spare penge, men at smide dem væk.
 4. Lav et budget

  At lave en liste er fantastisk, men hvis du ikke har et budget, vil du for det meste ende med at bruge en masse penge. Værre er, at du vil bruge hele budgettet, før du overhovedet har købt alle tingene på din liste.

  Så prioriter det, der er vigtigst.
 5. Online fremfor offline

  Hvis du ikke har lyst til at vente i lange køer, blive skubbet af folkemængden i butikken og ikke finde det, du leder efter, så er online shopping det perfekte alternativ.

  Du kan shoppe inden for dit eget hjems trygge rammer, enten mens du er viklet ind i dine dejlige tæpper, drikker varm kakao eller nyder et glas vin med din bedre halvdel.

Nu ved du, hvordan man handler som en professionel. Glædelig Black Friday shopping!

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

  Ingen spørgsmål

  * Skal udfyldes

  Bedst sælgende produkter