Sommer solbriller på udsalg!

Login

Vi har forbedret vores bonusprogram: Nu kan du også få point på de sociale medier

Etuier, applikatorer og opløsninger. Dette er de produkter som enhver kontaktlinsebruger har brug for. Vi er sikre på, at du også køber dem. Men nu behøver du ikke at gøre det, takket være vores e-shop. Vi vil belønne dig med gratis, valgfri produkter i denne kategori, som en gave for dine indkøb.

Dette er måden hvorpå vi har introduceret vores bonusprogram i vores e-shop. Princippet er enkelt: Vi belønner dig for dine indkøb, og andre særlige tilbud med bonuspoint, som du kan ombytte til valgfri produkter. Hvis du vil have en gratis opløsning, så ombyt pointene til en opløsning. Hvis du behøver øjendråber, så kan du få øjendråber for dine point o.s.v.

Med andre ord, du kan bruge pointene som du vil. Har du brug for flere point? Intet problem. Du får dem også på Facbebook og Instagram.

Hvordan gør jeg?

Vælg et hvilket som helst produkt fra vores e-shop. Hvad enten det er solbriller, farvede eller almindelige kontaktlinser – det er op til dig. Tag et billede, og del det valgte billede på din Facebook eller Instagram ved at bruge @lentiamo og #lentiamo. Hvis du tagger os, så giv os besked. Nu behøver du bare at vente på at vi overfører 50 point. Ved du allerede hvad du skal bruge dem til?

P. S. Så du mener, at man aldrig kan få for mange bonuspoint? Vi er enige. Tjek hvordan du kan få så mange point som muligt.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter