Sommer solbriller på udsalg!

Login

Du vil måske synes dette er interessant

At kende et produkt og at vide hvordan det anvendes for at kunne besvare ethvert spørgsmål. Vi tror på, at dette er de tre grundpæle ved enhver kundeservice i en hvilken som helst virksomhed. Derfor havde vi inviteret en repræsentant fra en af de største kontaktlinsefirmaer i verden. Her er en kort opsummering fra Alcon workshop arrangementet.

En af de hotteste nye produkter, som vi i detaljer stiftede bekendtskab med er Air Optix Plus Hydraglyde kontaktlinser. Disse linser er de første (og indtil videre eneste) linser som anvender den fugtgivende HydraGlyde Moisture Matrix teknologi, som sikrer at linserne er ligelige fugtige i løbet af hele dagen-selv når de anvendes i et mere barskt miljø. Det vi synes var interessant er, at det er muligt at anvende linser med hydraglyde i op til 6 dage uden pause. Dette kan være praktisk på en kort ferie.

Hvis du er på udkig efter linser som kan bæres uafbrudt i mere end et par dage, så vil du måske være interesseret i Air Optix Night & Day Aqua til uafbrudt brug. De er desginet til månedlig, uafbrudt brug, og de har alt som du kan forvente af linser til uafbrudt brug: En fantastisk, fugtgivende effekt, de brænder ikke i øjnene, og de kræver ikke specialpleje. Hvis du ønsker et skarpt syn lige efter at du vågner om morgenen, så er svaret her.

En del af arrangementet indebar også en praktisk workshop. Vi lærte hvordan man håndterer Alcons peroxidopløsninger.Pop case

Har du nogle spørgsmål? Så spørg løs!

Vi lærte helt bestemt en masse, og vi vil med glæde dele vores nye viden. Hvorfor ikke nu? Har du nogle spørgsmål om nye Alcon produkter? Eller om peroxidopløsningerfra dette mærke? Stil dit spørgsmål i kommentarfeltet.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter