Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Vil du kunne lide det her?

Vi følger med tiderne – Vi opdaterer konstant vores e-handel og kundeservice, følger med markedet,deltager i specialiseret træning og lader det inspirere muligheder og insigt af vores kunder…alle kan finde sig selv, hvis du prøvede på at finde ud af mere omkring vores samfund. Udover alt det der står ovenover vil vi have noget ekstra for vores ansatte! Især nu, når vi fløttede ind i vores brand nye kontor, vi føler os virkelig forkælet.Vi inviterer dig til at føre på samme måde, oveni at vi prøver at gøre det så afslappende for vores team som muligt? Prøv lige at se hvor vi arbejder. Vi er derfor stolte og kan anbefalevores nye sted.

Designet af vores nye kontor er rimelig minimalistisk – Simple og ukomplikerende figurer, farverne er komplimeret med et tema på væggene. E kombination af træ,grønne sager og masser af naturligt lys som hjælper os med at blive oppe hele dagen i en positiv og afslappede måde. Alt er set som et moderne, simple, luftigt, men stadig velkommende, venlig, og behaglig.Fordi alle har brug en pause fra tid til tid, derfor har vi en stille „Afslapnings zone“, hvor mange kan sidde og slappe af, det giver dig et sekund til at slappe lidt af og fornye dit fokus. Man kan lukke signe øjne og slappe af. Men alt er i moderation! Det ideele ville være at arbejde på et sted hvor du er lidt stresset men som konstant inspirerer dig og anbefaler en proaktiv fremgangsmåde til arbejde. For us, kan vi sige at det virker ihvertfald.At være frisk og i godt humør efter frokost er det vi stræber efter, derfor spiser vi sammen i et nydeligt miljø!

Kan du lide vores nye kontor? Det gør vi ihvertfald! Vi håber at det er en viktig faktor i hvorfor vi udvikler vores talent og potentiale, i en dyamisk og venlig gruppe i vores kontor hvor det føles bare fantastisk.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter