Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

HVOR LANG TID KAN JEG BRUGE MINE LINSER?

Hvor lang tid kan jeg bruge mine linser?

Dette er uden tvivl et af de oftest stillede spørgsmål vi vliver stillet. Og det er også et af de oftest stillede spørgsmål som alle har et forskelligt svar på! Det er på tide at finde ud af hvad der er hvad…

Hvad betyder mest, udløbsdatoen eller den faktiske tid jeg bruger mine linser?

For eksempel, Sommetider bruger du linser når du kører bil i weekenden. Betyder det, at hvis dine linser er 14 dages linser, at du kan bruge de samme længere end to uger?

Nogle mennesker tror at de kan bruge dem længere, og fordoble tiden med dem før de bruger nye linser. Så hvis de bruger 14 dages linser hver anden dag, så tror de at de kan bruge dem op til en hel måned.

Men dette er ikke korrekt brug af linser. Slet ikke korrekt brug faktisk. Linser forringes fra det øjeblik, de er taget ud af deres pakke, selvom de er opbevaret i en linsevæske. Og for hver ekstra dag over udløbsdatoen øges risikoen for at udvikle snavs, der kan forårsage komplikationer og øjeninfektioner

Selvom du måske sparer lidt penge ved ikke at regelmæssigt at købe nye linser, så kan konsekvensen i værste fald være flere penge på medicin til at helbrede øjenskader. Faktisk kan du skade dine øjne permanent, og det er ikke værd at risikere permanente øjenskader for at spare penge. Læs mere om lignende emner her eller her .

Vores råd? Hold dig til hvad vejledningen siger

Øjenåbner: Hvad gør du?

Forlænger du dine linsers levetid efter udløbsdatoen? Eller følger du anvisninger i vejledningen`Fortæl os hvad du gør.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter