Sommer solbriller på udsalg!

Login

Kontaktlinser? Det er ikke for mig ... eller er det?

Som med alt andet, så cirkulerer der forskellige myter blandt folk om linser, om at dem som bruger dem er blevet narret. Vi håber, at du efter at have læst dette vil give dem en chance, og derved vil opleve bekvemmeligheden ved at bruge kontaktlinser med dine egne øjne. Lad os se på de mest almindelige indvendinger og bekymringer:

De er kun for unge, modstandsdygtige folk.

Dette er ikke sandt. Alder er aldrig en hindring for at bruge kontaktlinser. ** Det er af afgørende vigtighed ** ,at brugeren er i stand til at pleje linserne. Interessant nok, så kan kontaktlinser være en god løsning til at korrigere øjendefekter hos spædbørn. Vidste du det? I princippet er der altså ingen aldersbegrænsing for at bruge linser. De er derfor meget egnede til at korrigere mange øjenfejl hos mere end 90% af folk.

Linser er kun egnede til folk som har brug for at korrigere nogle få styrker eller andre øjenlidelser.

**Kontaktllinser fremstilles i mange versioner ** for at passe til flest mulige mennesker. Det er derfor fordelagtigt, **at bruge dem for at rette de fleste almindelige øjendefekter ** – myopi, hyperopi, presbyopi, og astigmatisme. Men hvor mange styrker har dit øje? – 12? Eller måske + 6? Måske flere? Kontaklinser er fremstillet i en bred rækkevidde. Selv folk med astigmatisme og presbyopi har linseproducenterne også for øje, så også de kan finde en løsning.

Kan du bruge dem med din dagsrutine?

Er du på benene mere end 12 timer om dagen? Tilbringer du det meste af dagen i omgivelser med aircondtion? Arbejder du i lokaler med røg? Arbejder du foran en computer? Er du vant til at tage en lur i løbet af dagen? Svømmer du? Kan du ikke overskue at skulle tage dine linser ud hver aften? … Er der flere indvendinger, som du kan komme i tanke om? Til alle de ovennævnte situationer, så hæmmer linser ikke, men er tværdigmod meget egnede . Opdag selv magien ved at bruge linser!

Foruden dette, så har linser adskillige fordele sammenlignet med briller** – der er ingen fare for billedforvrængning eller tågede linser, da du bruger hele dit synsfelt, (inklusive perifærisk syn), og du kan også til fulde dyrke sport. Udvid mulighederne for at styrke dit image! Kvinder kan bruge mere defineret make-up, og linser kan dermed blive en modeaccessory. Og vi har ikke engang nævnt farvede og tonede linser.

Selvfølgelig er der undtagelser fra reglen. Selv for dig kan det være at, selv efter ærlig vejledning fra eksperter om at finde de rette linser, at du går tilbage til briller. Men du vil have en ren samvittighed over, at du har prøvet linser. Derudover, så vil et forebyggende besøg hos øjenlægen gavne alle, synes du ikke?

Vi håber alle på Lentiamo.dk at linser vil gøre dit liv mere enkelt og mere behageligt.

Fik du ikke læst vores anden blogartikel om emnet? Læs den her.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter