Login

Ophold ved havet og kontaktlinser. Går det hånd i hånd?

Sommeren er i fuld gang, og det er sommerferie sæson. Hvis det er din første ferie med kontaktlinser er det naturligt, at du muligvis har nogle spørgsmål til emnet: Linser vs. saltvand. Hvem vil holde ferie, og kun komme tilbage med tågede øjne og slørede minder?Vi har sammenfattet de mest almindelige bekymringer som kontaktlinse brugere har. Vi håber, at de vil dæmpe dine bekymringer så du kan drage fordel af den komfort som kontaktlinser giver.

Kan jeg bruge mine kontaktlinser hver dag, eller kun når jeg ikke går i vandet?

Kontaktlinser er især lavet til aktive mennesker, som ønsker at nyde livet. Så hvorfor ville du ønske at bruge ukomfortable briller i løbet af ugen, som du bliver nødt til at tilsidesætte for at kunne nyde livet? Du skal bestemt ikke eksperimentere med nye slags linser på ferie. Tag dem med som bedst passede dig sidst da du slappede af. Ideelt vil du naturligvis bruge daglige linser. Hver dag vil du have helt rene linser , og undgå de risici der kan opstå når de er renset dårligt i en opløsning. Vi anbefaler at du altid indsætter dine linser mindst en time før du tager ud og svømmer.

Hav selvfølgelig dine briller med dig i nødstilfælde, eller have en af vores mærker af øjendråber ved hånden til at lindre irriterede øjne. Kan jeg tabe mine linser under vandet, hvis jeg dykker eller hvis en bølge skyller ind over mig?

Til svømning under vand er kontaktlinser ikke kun ekstremt brugbare, men eksperter siger også at de er meget velegnede. Det samme princip gælder her som i det første spørgsmål: Sikr dig at de passer, er tidligere tested for velegnethed, er i god stand, og at de er de bedste kvalitets endags linser til rådighed. Til ferier ved havet er linser derfor en god løsning.

Bliver kontaktlinser påvirket af saltvand, sand og høje temperaturer?

Som med enhver ekstrem ekstern indflydelse, falder virkningen af linser selvfølgelig. Partikler kan sidde fast i dem, som så kan irritere dine øjne eller forårsage ubehagelige infektioner. Så vi er dermed tilbage til det tidligere svar: At bruge dagslinser. Så kan du nyde din ferie fuldt ud. Sidst men ikke mindst: Glem ikke at bruge gode kvalitets solbriller. Ifølge forskning, gør brugen af kontaktlinser øjnene mere følsomme. Solbriller forhindrer også betydelig træthed eller endda beskadigede øjne. Hvis du har nogle spørgsmål, så spørg os endelig via e-mail, facebook, ved at ringe til vores gratistelefon på: 80705858, eller i „Kommentarer“. Vores eksperter vil svare på dit spørgsmål så hurtigt som muligt.

** Lentiamo teamet ønsker dig en god sommer, og en fredfyldt ferie.**

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter