Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Hvad er de bedste multifokale kontaktlinser i 2024?

Jakub Odcházel, DiS.

Medicinsk revideret af Jakub Odcházel, DiS., Chefoptiker, on 2. aug. 2022. Skrevet afLentiamo

Vi siger altid, at hvert øje er forskelligt og har sine egne egenskaber. Faktisk er det meget almindeligt at have forskelle mellem de enkelte øjne, hvilket betyder, at du har brug for briller eller kontaktlinser med forskellige recepter til begge øjne. Vil du vide, hvilke multifokale kontaktlinser der er de bedste på markedet lige nu til dine behov?

Hos Lentiamo har vi specialiseret os i at levere alle former for øjenplejeprodukter, der er blevet underkastet de strengeste kvalitetsstandarder inden distribution, og som er godkendt af EU. Du vil træffe et godt valg, når du køber i vores online shop.

De bedste multifokale kontaktlinser lige nu

De kaldes undertiden progressive linser, men kaldes almindeligvis multifokale kontaktlinser, dvs. kontaktlinser, som gør det muligt at se klart på alle afstande, og de er designet til at korrigere presbyopi. Presbyopi er ikke en sygdom, men et progressivt tab af fokuseringsevne, som rammer mange mennesker, efterhånden som de bliver ældre.

Mange mennesker er ofte tilbageholdende med at skifte til en ny type linser. Hvis du er tøvende, vil vores indlæg om de bedste multifokale kontaktlinser være en stor hjælp. Tag et kig på vores bedste produkter og find den, der passer bedst til dine behov fra vores hjemmeside!

Multifocal contact lenses

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal

Vores liste begynder med Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal kontaktlinser fra en af de førende producenter i branchen, Alcon. Det er månedlige kontaktlinser, som er fremstillet af et materiale, der giver mulighed for let at ånde og for at ilt kan strømme kontinuerligt gennem dem.

Derudover har dette produkt to avancerede teknologier, som vil være yderst gavnlige for dig: Smartshield-teknologi og HydraGlyde® Moisture Matrix. Disse beskytter dine øjne mod hornhindeaflejringer og holder fugten på linsens overflade i længere tid. Der er ingen bedre måde at starte med vores udvalg af de bedste multifokale kontaktlinser på.

Biofinity Multifocal

Til dette næste valg valgte vi linser fra CooperVision, som er en producent med stor erfaring. Vi kan betragte deres Biofinity Multifocal til at være en af de bedste multifokale linser, der findes på markedet i dag. De har alle fordelene ved silikonehydrogel-teknologien samt teknologier, der holder linserne naturligt fugtige for at sikre en fremragende synskorrektion.

De er ideelle til at forebygge øjenirritation og øjentræthed, som kan være almindeligt forekommende med nogle linser af dårligere kvalitet. Sig farvel til de problemer, du har haft med nær- og fjernsynet, og køb en af de bedste multifokale linser, du kan finde i dag.

PureVision 2 for Presbyopia

PureVision 2 linser fra Bausch & Lomb er specielt designet til personer, der søger en hurtig og effektiv løsning på presbyopi, da de er udviklet netop til dette formål. De passer let på øjet og har tynde, afrundede kanter, hvilket gør dem ultrakomfortable at have på hele dagen.

Vidste du faktisk, at de er designet, så du ikke behøver at tage dem af i 30 dage i træk? Ja, det betyder, at du kan lade dem sidde på selv om natten - vi er sikre på, at de vil være blandt dine førstevalg, når det kommer til at vælge de bedste multifokale kontaktlinser!

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Et andet af Alcons fremragende produkter er Dailies AquaComfort Plus Multifocal. Deres kvalitetsdesign giver brugeren et korrigeret syn på korte, mellemlange og lange afstande, da de indeholder disse tre differentierede synsfelt. De er perfekte til dem, der lider af presbyopi.

Vi rangerer dem også blandt de bedste multifokale kontaktlinser, fordi de bruger en teknologi, der frigiver fugt ved hvert blink, så de er ekstremt komfortable og hjælper med at stabilisere tårefilmen. Er dette den mulighed, du har håbet på, eller vil du stadig gerne vide mere?

Clariti Multifocal

Hvis du leder efter endnu en af CooperVision's bedste multifokale kontaktlinser, Clariti Multifocal er en god mulighed at overveje. Deres vigtigste fremstillingsmateriale er silikonehydrogel, men det er også værd at nævne deres unikke WetLoc-teknologi, som holder linserne naturligt fugtige og gør dem behagelige at have på hele dagen.

De er designet til at sikre en glidende visuel overgang mellem nær- og fjernsyn, og de har en asfærisk bagflade, så de sidder godt fast på dit øje.

Dailies Total 1 Multifocal

Dailies Total 1 Multifocal fra Alcon bør være et af dine første valg, hvis du lider af presbyopi, da de er en anden linse, der er designet specielt til dette formål. Takket være deres vandgradientteknologi glider de glat og behageligt over brugerens øje - komforten vil vare hele dagen, og du vil ikke engang bemærke, at du har dem på!

Proclear Multifocal CooperVision

Den sidste af de bedste multifokale linser i dette indlæg er den Proclear Multifocal CooperVision. Dette produkt giver et klart og skarpt syn på alle afstande og har en fremragende iltgennemtrængelighed.

De er uden tvivl en anden fremragende mulighed for at passe på din visuelle sundhed.

Har du styr på dit valg? Køb det hos Lentiamo

Lentiamo er din betroede onlineoptiker og førende inden for denne sektor. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet, så du er sikret pleje af dine sarte øjne.

Har du brug for nye briller eller kontaktlinser? Sæt din lid til os, og lad være med at bruge ekstra hos typiske optikere, der hæver priserne. Afgiv nemt din bestilling uden at skulle gå nogen steder hen og modtag dine varer hjemme i løbet af få dage.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

 • Bonett T.

  Jeg vil gerne prøve at skifte mine linser ud med daglinser , så jeg selv vælger hvornår jeg vil bruge kontaktlinser . Hvilke skal jeg skifte ud med .

  Svar
  • Elen
   Lentiamo.dk

   Hej Bonett
   Vi kan desværre ikke anbefale den. Kontaktlinser findes i forskellige størrelser og skal tilpasses til dit øje af en optometrist eller øjenlæge. Som en onlinebutik kan vi kun sælge kontaktlinser, som du allerede bruger med succes. Hvis du gerne vil ændre den type eller det mærke af linser, du bruger, bør din øjenlæge hjælpe dig med at træffe dette valg. Når du og din øjenlæge har fundet ud af, hvilken type kontaktlinser der er bedst for dig, skal du blot kontakte os, så hjælper vi dig med at spare hos os. :)

   Svar

* Skal udfyldes

Bedst sælgende produkter