Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Er det sikkert at bære kontaktlinser hver dag?

Ing. Petra Průchová

Medicinsk revideret af Ing. Petra Průchová, Optiker-elev, on 15. jul. 2022. Skrevet afLentiamo

Kontaktlinser er den perfekte løsning for dem med synsproblemer, som for enhver pris vil undgå briller. For mange er de et æstetisk alternativ til briller, så de vælger at bære dem praktisk talt hele tiden. Som følge heraf opstår der normalt to hovedspørgsmål: Er kontaktlinser sikre til daglig brug? Er det dårligt at bære kontaktlinser hver dag?

I dette nye Lentiamo-indlæg vil vi besvare dine spørgsmål, så du er i stand til at træffe ansvarlige og fuldt informerede beslutninger om dine linser. Læs videre, og gå ikke glip af alt det, du har brug for at vide!

 

Er kontaktlinser sikre til daglig brug?

Ja, vi kan bekræfte, at det er sikkert at bære kontaktlinser hver dag, så længe du tager de nødvendige forholdsregler for hygiejne og pleje. De vigtigste forholdsregler er altid at holde dem rene og isoleret fra kontakt med mikroorganismer og at lade dine øjne holde en pause fra dem, medmindre det er kontaktlinser til længerevarende brug.

Med hensyn til de produkter, vi sælger hos Lentiamo, er alle kontaktlinser sikre og anbefales fuldt ud, da de er fremstillet i henhold til de højeste kvalitetsstandarder og er godkendt af EU. Vi sørger altid for at give vores kunder produkter af høj kvalitet, fordi det vigtigste for os er din øjensundhed.

Hvor længe kan linserne bruges?

De forskellige typer kontaktlinser er bestemt af den anbefalede brugsfrekvens, så du skal kende din linsetype for at få det nøjagtige svar på dette spørgsmål. I vores butik finder du følgende varianter:

 • Endags kontaktlinser
 • Kontaktlinser til to ugers brug
 • Månedlige kontaktlinser
 • Kvartalsvise kontaktlinser
 • Kontaktlinser med længerevarende brug

Du er måske nysgerrig efter sidstnævnte, da de er designet til brug i længere tid på grund af de materialer, de er fremstillet af. Desuden spekulerer mange mennesker på, om kontaktlinser til længerevarende brug er sikre, og sandheden er, at det er de. Lad os nu finde ud af hvorfor:

Denne type linse kan bæres i op til 30 dage og 29 nætter uafbrudt, da den har en høj iltgennemtrængelighed. Dette gør det muligt for hornhinden at forblive sund hele tiden, selv når vi sover.

Er det dårligt at bære kontaktlinser hver dag?

Som vi allerede har nævnt, er det ikke dårligt at bære kontaktlinser hver dag, men forkert brug er dårligt. Du skal huske på, at øjnene er ekstremt følsomme og kan blive beskadiget eller irriteret, hvis de ikke bliver passet ordentligt.

Er det sikkert at bære kontaktlinser hver dag?

Dette gælder også ved brug af kontaktlinser og andre øjenprodukter. Selve produktet skal være tilpasset dine individuelle behov og har intet at gøre med en anden persons behov. Hvert øje er forskelligt, og selv mellem dine egne øjne kan der være forskelle, som kræver forskellige behandlinger eller recepter, uanset hvor små forskellene end måtte være.

Den bedste anbefaling, vi kan give dig, er altid at følge råd fra eksperter i optik og optometri som os, så du kan være sikker på at undgå problemer, der kan ende med at skade dit syn. Det er på tide at købe dine briller fra en betroet butik! Vil du vide hvordan?

Køb kontaktlinser online hos Lentiamo

Nu hvor du er sikker på, at kontaktlinser er sikre til daglig brug, og at det ikke er en dårlig ting at bære kontaktlinser hver dag, inviterer vi dig til at se, hvad vi har i vores butik. Vi er den førende online optiker på markedet og tilbyder kvalitetsprodukter til priser, der passer til dit budget.

Hos Lentiamo kan du finde tilbud, der er op til 50 % billigere end hos almindelige optikere, herunder briller og vigtigt tilbehør til hverdagen. Desuden er det nemt og intuitivt at surfe på vores hjemmeside, så du vil ikke have problemer, når du foretager dine køb.

Få gratis forsendelse ved køb over 600 dk! Udnyt denne fantastiske mulighed, og invester i kvalitet, så du altid kan se klart og tydeligt.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

  Ingen spørgsmål

  * Skal udfyldes

  Bedst sælgende produkter