Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Hvordan ved du, hvilken linse der skal i hvilket øje? 👁

Hvis du for nylig er begyndt at bære kontaktlinser, er det sandsynligt, at du har været i tvivl om, hvordan du bruger dem, hvordan du sætter dem i uden problemer og så videre. Noget, som mange mennesker også undrer sig over, er, hvordan man ved, hvilken kontaktlinse der passer til hvilket øje. I dette Lentiamo indlæg vil vi fortælle dig om et trick, som aldrig vil svigte dig. Læs videre for at finde ud af det!

Vi er den førende onlineoptiker, så rådgivningen fra vores team af optometrister kan varmt anbefales, især når du starter med denne type produkt.

Hvordan ved du, hvilken linse der er den højre og hvilken  venstre?

Ved første øjekast kan to kontaktlinser se ens ud, men i mange tilfælde er de kun ens i forhold til deres udseende. Som du ved, er det meget almindeligt at have en forskellig dioptriværdi på hvert øje, så hver linse skal tilpasses på en sådan måde, at du kan se tydeligt med begge øjne.

Derfor er svaret på, hvordan du ved, hvilken linse der hører til hvert øje, meget enkelt: Brug kontaktlinseetuier, så du altid kan opbevare dem i den rigtige side. Oftest angives højre side med et R (Right) og venstre side med et L (Left).

Left and right contact lens case

Køb dit kontaktlinseetui hos Lentiamo

Har du stadig ikke et sted at opbevare dine månedlige eller kvartalsvise linser? Hos Lentiamo kan du finde et bredt udvalg af tilbehør og kontaktlinseopløsninger, så din øjenpleje aldrig går på kompromis.

Nu hvor du har fået det svar, du havde brug for på, hvordan du ved, hvilken linse der passer til hvilket øje, skal du ikke vente længere med at købe dit etui, så du altid har hver linse på det rigtige sted. Vi håber, at vi har hjulpet dig!

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter